FORUMS

Stuck on blue "wave" animation

3 posts
Thanks Meter: 0
 
By Insulin, Junior Member on 12th March 2014, 10:48 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hey,

a few nights ago after I charged the tablet it restarted and as a result it is now stuck at boot animation.
I tried + volume and power and then making the factory reset. This did however not solve the problem.

No errors or anything, just the blue "wave" animation.

Anyone have an idea what to do?

It isn't rooted or anything by the way.

Thanks.
 
 
16th March 2014, 08:33 PM |#2  
XanaduMan's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Same Problem
Quote:
Originally Posted by Insulin

Hey,

a few nights ago after I charged the tablet it restarted and as a result it is now stuck at boot animation.
I tried + volume and power and then making the factory reset. This did however not solve the problem.

No errors or anything, just the blue "wave" animation.

Anyone have an idea what to do?

It isn't rooted or anything by the way.

Thanks.

I'm having the same problem with my Sony Tablet S. Except mine is now stuck on the black screen with the "SONY" logo thing in the middle of the screen. It will sit like that for hours and never do anything.
17th March 2014, 03:10 PM |#3  
Member
Flag Vratsa
Thanks Meter: 18
 
More
@stifilz posted here Tablet S Updates. Find your own, write on sdcard and try factory update thru recovery
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes