Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Set Up Your MediaTek Device with Comprehensive Beginner’s Guide

As can be seen with the use of MediaTek chips in Android One devices … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Stock android

OP timothyl88

2nd April 2014, 06:32 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
17 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Is it possible to load stock android on the htc one m8? If not will it be possible in the future?

Thanks
2nd April 2014, 07:38 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
139 posts
Join Date:Joined: May 2010
Quote:
Originally Posted by timothyl88

Is it possible to load stock android on the htc one m8? If not will it be possible in the future?

Thanks

In the future it will be possible.
The Following User Says Thank You to pmazz850 For This Useful Post: [ View ]
2nd April 2014, 07:49 PM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 10
 
76 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
It would be quicker to post a sticky about the things we currently cannot do with the M8.
2nd April 2014, 08:35 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
17 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Thanks for the responses. I like the phone but hate all the extra crap they put on it. I want it to be stock so I can decide what to install.
Last edited by timothyl88; 2nd April 2014 at 08:41 PM.
2nd April 2014, 10:05 PM   |  #5  
David 617's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 246
 
590 posts
Join Date:Joined: May 2011
Not in the near future... A lot needs to happen to make this possible

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
2nd April 2014, 10:10 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
17 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Like a month or 6?
2nd April 2014, 10:50 PM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 60
 
604 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Quote:
Originally Posted by timothyl88

Like a month or 6?

As long as it takes, there's no real way to say.
2nd April 2014, 11:29 PM   |  #8  
Member
Thanks Meter: 17
 
61 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Quote:
Originally Posted by timothyl88

Like a month or 6?

There is no timeline to be put on this. It will happen as soon as a way is found. the M7 was released end of August, and S-OFF wasn't achieved until right around October. It may be soon, it may take months. Its up to how well the community supports the dev's along with a bit of luck.
3rd April 2014, 01:05 AM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Does anyone know if there is a way to make just the soft keys appear like stock/nexus keys, softkeyz currently is not compatible but does gravity box or any app out there work for what I'm trying to do any help would be really appreciated.
3rd April 2014, 04:00 AM   |  #10  
Senior Member
Thanks Meter: 60
 
604 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Quote:
Originally Posted by JNava420

Does anyone know if there is a way to make just the soft keys appear like stock/nexus keys, softkeyz currently is not compatible but does gravity box or any app out there work for what I'm trying to do any help would be really appreciated.

Not yet

The Following User Says Thank You to sfreemanoh For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes