Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,771,111 Members 47,831 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Lousy call reception after updating

Tip us?
 
emtchrisbishop
Old
#1  
emtchrisbishop's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 116
Join Date: Sep 2010
Location: Kansas City
Default Lousy call reception after updating

So I updated from the Peoples Rom to the newer updated MOAR Rom and my phone calls have been crap ever since. Clean fresh install and update of modem, PRL and profile. It sounds like I'm underwater with the echo and it seems that the person talking to me is hearing me with a delay. Any one else with these problems after the mk3 update?

Sent from my SPH-L710 using xda app-developers app
 
Ramer84015
Old
#2  
Ramer84015's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 978
Posts: 918
Join Date: Jun 2010
Location: Sunset
Quote:
Originally Posted by emtchrisbishop View Post
So I updated from the Peoples Rom to the newer updated MOAR Rom and my phone calls have been crap ever since. Clean fresh install and update of modem, PRL and profile. It sounds like I'm underwater with the echo and it seems that the person talking to me is hearing me with a delay. Any one else with these problems after the mk3 update?

Sent from my SPH-L710 using xda app-developers app
It's been reported before. Go into the phone app, tap Menu - Call Settings and uncheck Noise Reduction.
Got MOAR? Have a question? Please check the FAQ's first. If it helped, please click Thanks. Can't find the answer there? Check the OP. Don't forget to use SEARCH too.
 
emtchrisbishop
Old
#3  
emtchrisbishop's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 116
Join Date: Sep 2010
Location: Kansas City
Thanks for the help.

Sent from my SPH-L710 using xda app-developers app
 
emtchrisbishop
Old
#4  
emtchrisbishop's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 116
Join Date: Sep 2010
Location: Kansas City
Well that didn't work...damn...

Sent from my SPH-L710 using xda app-developers app
 
Ramer84015
Old
#5  
Ramer84015's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 978
Posts: 918
Join Date: Jun 2010
Location: Sunset
Quote:
Originally Posted by emtchrisbishop View Post
Well that didn't work...damn...

Sent from my SPH-L710 using xda app-developers app
Sometimes you have to toggle things on and off and on again to make them stick. Might want to reboot afterwards as well.
 
emtchrisbishop
Old
#6  
emtchrisbishop's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 116
Join Date: Sep 2010
Location: Kansas City
Thanks for the reply. I juat went back to the peoples rom and its back to normal. My phone must not like the 4.3.

Sent from my SPH-L710 using xda app-developers app
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes