FORUMS

[Q] Failed to start recovery mode

8 posts
Thanks Meter: 0
 
By lamfe1991, Junior Member on 3rd April 2014, 04:48 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi guys,
I have a problem to start in recovery mode, which means I can't flash roms and even re-root my tablets.
The major changes I did should be:
1. I un-root to firmware(not likely i guess)
2. I delete all the files in my tablet by connecting to a computer and select all items and press delete( perhaps I accidentally delete something that is important)
Now once I press power on/off with Vol down I can still access to 3 icons
I press Vol up to RCK then I saw Android died with the "!"

do anyone of you know how can I fix it?
 
 
3rd April 2014, 04:59 AM |#2  
lj50036's Avatar
Recognized Contributor
Flag Area51
Thanks Meter: 2,934
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by lamfe1991

Hi guys,
I have a problem to start in recovery mode, which means I can't flash roms and even re-root my tablets.
The major changes I did should be:
1. I un-root to firmware(not likely i guess)
2. I delete all the files in my tablet by connecting to a computer and select all items and press delete( perhaps I accidentally delete something that is important)
Now once I press power on/off with Vol down I can still access to 3 icons
I press Vol up to RCK then I saw Android died with the "!"

do anyone of you know how can I fix it?

Shoot me an email here jl52741@gmail.com

We can talk more there and if we find a solution we can post our findings back here to help everyone...

Thx Josh
4th April 2014, 01:38 AM |#3  
cmendonc2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 639
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by lamfe1991

Hi guys,
I have a problem to start in recovery mode, which means I can't flash roms and even re-root my tablets.
The major changes I did should be:
1. I un-root to firmware(not likely i guess)
2. I delete all the files in my tablet by connecting to a computer and select all items and press delete( perhaps I accidentally delete something that is important)
Now once I press power on/off with Vol down I can still access to 3 icons
I press Vol up to RCK then I saw Android died with the "!"

do anyone of you know how can I fix it?

Copy the latest Firmware on your SD card. Re name it to "EP201_768_SDUPDATE.zip"

Go into recovery, and it should reflash and reset.
4th April 2014, 07:16 AM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
however, the issue that i stated is primarily about failed to access recovery mode instead of solely failed to flash roms
6th April 2014, 05:29 PM |#5  
mikehe's Avatar
Senior Member
Flag Austin, Texas (Hill Country Baby)
Thanks Meter: 9
 
More
TF300T is killing me
i think i am in a sinking boat, i cant get my lovely tf300t to give me the options anymore...if i power on the unit it goes dtraight into CWM 6.0.2.3 and i get all of the messages at bottom of screen (E:\Can't mount /cache/recovery/command and so forth) my guess after reading some i shouldnt have used CWM and should have used TWRP. it wont wipe data at all wont do any of the options cant even load anything from sd card. how can i get back to factory so that i an start again, please send help

Thanks
Mike
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes