Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[bug?] xda theme, random switch to 2013

OP aviwdoowks

10th April 2014, 02:50 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 528
 
2,601 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Only here
http://forum.xda-developers.com/moto-x/general
When it occurs the theme selector drop-down shows classic yet 2013 is in effect. My cp has 2010.
10th April 2014, 03:23 PM   |  #2  
OP Senior Member
Thanks Meter: 528
 
2,601 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Only with ad blocking & WiFi. Not on mobile data.
10th April 2014, 04:03 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 528
 
2,601 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Happens on WiFi w/o ad block too. Not mobile data.
10th April 2014, 07:50 PM   |  #4  
ShadowTehAmazing's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
16 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Thumbs up
officially confused what this topic is about
12th April 2014, 08:27 PM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 528
 
2,601 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by ShadowTehAmazing

officially confused what this topic is about

I get a random switch to the 2013 theme when my user cp is on 2010. Also when I click the dropdown during the error, the classic is shown to be in effect but 2013 is what I see. Selecting 2010 fixes it for some time.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes