Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,250 Members 41,651 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

(Q) How to make locks Creek transparent on stock

Tip us?
 
jcnbama
Old
#1  
jcnbama's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 153
Posts: 848
Join Date: Jun 2012
Location: Huntsville
Default (Q) How to make locks Creek transparent on stock

I would like to remove my wallpaper from my lock screen and make it somewhat transparent. Is there a way to do that? G2 Exposed and Gravity Box don't seem to be getting it done. Any ideas? I'm on Stock 4.4.2 rooted with Xposed.

Sent from my T-Mobile LG G2 (Stock, Rooted, and fully X-Posed)
If I share something helpful with you along the way, then hit the THANKS button. I am not a developer so that's all I got.

For I can do everything through Christ, who gives me strength. Philippians 4:13
 
jcnbama
Old
#2  
jcnbama's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 153
Posts: 848
Join Date: Jun 2012
Location: Huntsville
And I don't know how to correct this freakin awful auto correct spelling error.. "locks Creek".. SMDH
 
coowkeee
Old
#3  
Member
Thanks Meter 12
Posts: 98
Join Date: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by jcnbama View Post
I would like to remove my wallpaper from my lock screen and make it somewhat transparent. Is there a way to do that? G2 Exposed and Gravity Box don't seem to be getting it done. Any ideas? I'm on Stock 4.4.2 rooted with Xposed.

Sent from my T-Mobile LG G2 (Stock, Rooted, and fully X-Posed)
Download G2 Tweaksbox. Then open it, go to locks creek tweaks>lockscreen wallpaper mod then enable the mod.
 
jcnbama
Old
#4  
jcnbama's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 153
Posts: 848
Join Date: Jun 2012
Location: Huntsville
Quote:
Originally Posted by coowkeee View Post
Download G2 Tweaksbox. Then open it, go to locks creek tweaks>lockscreen wallpaper mod then enable the mod.
For some reason this doesn't work. I have an option like this too in the G2 Exposed. I don't understand why. But now that I've set a lock screen wallpaper within the phone its like it's stuck there. It either has to be that wallpaper or another one but no transparency.

Sent from my T-Mobile LG G2 (Stock, Rooted, and fully X-Posed)
If I share something helpful with you along the way, then hit the THANKS button. I am not a developer so that's all I got.

For I can do everything through Christ, who gives me strength. Philippians 4:13
 
AyDee
Old
#5  
AyDee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 809
Posts: 1,248
Join Date: Sep 2010
Location: Mobile

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by jcnbama View Post
For some reason this doesn't work. I have an option like this too in the G2 Exposed. I don't understand why. But now that I've set a lock screen wallpaper within the phone its like it's stuck there. It either has to be that wallpaper or another one but no transparency.

Sent from my T-Mobile LG G2 (Stock, Rooted, and fully X-Posed)
I can confirm that it works in G2 TweaksBox. Using it now. (GravityBox didn't work for me either)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes