Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,708 Members 52,570 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q][CM 7.2] [Port] Vivo ROM | 2.0 | Cooper |

Tip us?
 
ENRIQUEMM
Old
#1  
ENRIQUEMM's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 16
Join Date: Jan 2014
Location: Salamanca
Default [Q][CM 7.2] [Port] Vivo ROM | 2.0 | Cooper |

Very good ROM, I just noticed the same bug with root explorer white text on white background, and root access does not appear, either by running Link2SD. thank you for this fantastic work.
 
brijeshep
Old
#2  
brijeshep's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2009
Posts: 720
Join Date: Aug 2012
Location: ►KERALA◄
I'll check it...

Sent from my Galaxy Ace GT-S5830 using xda app-developers app

♫♪☼☻►◄ All My Works on XDA ►◄☻☼♪♫
Devices: Xolo q700s, Samsung Galaxy Ace (GT-S5830), Samsung Galaxy Pocket (GT-S5300),
YXTEL G926, Micromax Canvas 2+,Samsung Galaxy Ace (GT-S5830i)


News: [4.4.2 Update] [Beta] Xolo Q700S gets an official beta version of Android KitKat!
The Following User Says Thank You to brijeshep For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ENRIQUEMM
Old
#3  
ENRIQUEMM's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 16
Join Date: Jan 2014
Location: Salamanca
Default awesome job

Quote:
Originally Posted by brijeshep View Post
I'll check it...

Sent from my Galaxy Ace GT-S5830 using xda app-developers app
Thank you very much, awesome job. Today I installed the rom, any failure to note the comment in this thread. Currently works perfectly, very fast and stable, and has good links to the executed app folders, app-private, dalvik-cache and data from root explorer despite not appearing root access.
The Following User Says Thank You to ENRIQUEMM For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ENRIQUEMM
Old
(Last edited by ENRIQUEMM; 7th April 2014 at 03:46 PM.) Reason: more incidents
#4  
ENRIQUEMM's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 16
Join Date: Jan 2014
Location: Salamanca
I find that when you clear the cache from Link2SD indicates operation completed successfully, but it is not correct, the cache is not cleared.

I have also noticed that not connect to KIES, the message: The device is not responding restart the device. Disabling USB debugging just does not connect.

sorry for mi bad english. (google translator is to blame)
 
brijeshep
Old
#5  
brijeshep's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2009
Posts: 720
Join Date: Aug 2012
Location: ►KERALA◄
I've been checked the issues...

Root access is working Perfectly...







♫♪☼☻►◄ All My Works on XDA ►◄☻☼♪♫
Devices: Xolo q700s, Samsung Galaxy Ace (GT-S5830), Samsung Galaxy Pocket (GT-S5300),
YXTEL G926, Micromax Canvas 2+,Samsung Galaxy Ace (GT-S5830i)


News: [4.4.2 Update] [Beta] Xolo Q700S gets an official beta version of Android KitKat!
The Following User Says Thank You to brijeshep For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ENRIQUEMM
Old
(Last edited by ENRIQUEMM; 7th April 2014 at 06:55 PM.)
#6  
ENRIQUEMM's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 16
Join Date: Jan 2014
Location: Salamanca
If the titanium backup also says there is root access, but try clearing the cache with Link2SD says operation completed successfully, but does not erase, THE APP NO ROOT ACCESS REQUIRED, if the phone has root access.? I flashed the root cooper and the result is the same. The apps do not request root access, Link2SD does not clear the cache.

Also to request the upgrade superuser binary, fails.....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	screenshot-20140407-192726.png
Views:	24
Size:	44.0 KB
ID:	2673635   Click image for larger version

Name:	screenshot-20140407-193154.png
Views:	21
Size:	44.6 KB
ID:	2673636  
 
ENRIQUEMM
Old
#7  
ENRIQUEMM's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 16
Join Date: Jan 2014
Location: Salamanca
I'll flash the stock, then the living rom, to designate a results. if you keep failing buscare another ROM, is a shame as this is very fluid and the battery lasts much recommend me ... what? need to install about 30 apks and I like that the battery lasts more than one day something with permanent Connection wifi, 3g only about 2 hours ...
 
ENRIQUEMM
Old
#8  
ENRIQUEMM's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 16
Join Date: Jan 2014
Location: Salamanca
I'm back to stock rom (S5830XWKTQ_S5830OXXKT4_S5830XWKT8), and I have tried to root, not succeeding in root_cooper. if I could with Acegingeroot.
But after flashing from CWM 5.0.2.6-Cooper vivorom and upgrade, starts but begins to forced closures.
I give up, I must have done something wrong. I'll try the CM7.2-RC3-DroidACEv3-end that looks good .... thanks for this work nonetheless.
 
Shahrukh3993
Old
#9  
Shahrukh3993's Avatar
Member
Thanks Meter 3
Posts: 43
Join Date: Sep 2012
Location: Karimnagar
Done everything as u said but while installing I got the message "E: Error in storage/sdcard0/vivo.cooper.2.0.zip
(status 7)
Installation aborted"
Flashed it from Spacecakers SGSII v10.1 ROM using CWM v6.0.4 0

Sent from my GT-S5830 using xda app-developers app
 
ENRIQUEMM
Old
#10  
ENRIQUEMM's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 16
Join Date: Jan 2014
Location: Salamanca
Return to stock and reflash with cwm 5....

Enviado desde mi GT-S5830 mediante Tapatalk

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes