Post Reply

AT&T Kit Kat Bug Report Thread

OP Mes3

24th May 2014, 08:04 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 9
 
60 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Report any and all bugs you've come across while using the Kit Kat update. I'll update the OP when things get verified by more than one person.
24th May 2014, 08:06 AM   |  #2  
OP Member
Thanks Meter: 9
 
60 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
As this phone isn't my daily driver (switched back to an iPhone. FOR SHAME!) I have only come across one bug.

The brightness resets back to 100% and turns off Auto Brightness upon a reboot.
24th May 2014, 09:30 AM   |  #3  
Member
San Diego
Thanks Meter: 13
 
45 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
So far from what I can tell:

1) Home LED does not stay consistent when plugged in. Sometimes the LED will be 100%, and sometimes it will be at around 50%.

I did not get the Auto-brightness Bug mentioned above. When I have Auto-Brightness on and restart the phone, it stays on.
25th May 2014, 02:48 AM   |  #4  
OP Member
Thanks Meter: 9
 
60 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by roa57

So far from what I can tell:

1) Home LED does not stay consistent when plugged in. Sometimes the LED will be 100%, and sometimes it will be at around 50%.

I did not get the Auto-brightness Bug mentioned above. When I have Auto-Brightness on and restart the phone, it stays on.

Yeah, LED pulses as it charges. Not sure if thats what you're seeing.
25th May 2014, 07:58 AM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 9
 
60 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
So, the brightness bug only happens when you don't have a sim card in the phone. Odd.
25th May 2014, 09:22 AM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 95
 
389 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Seems there is a bug with battery stats shown by the battery stats app
When the battery stats app is launchedjust after reboot, it fails to show any battery consumption against the screen..however once the phone is put to sleep and woken up, the screen time starts showing, but with the screen on time only after the screen is woken up, which leaves out any screen on time before the phone was put to sleep..this leads to underreporting of screen on time
For example stats below show screen on time of 1hr 30 mins, while it should be more like 2 hr 30 mins (1 hour was the use just after reboot but before putting the phone to sleep for the first time)

Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1401006154847.jpg
Views:	471
Size:	40.2 KB
ID:	2761980

Sent from my LG-E980 using Tapatalk
25th May 2014, 11:31 PM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
113 posts
Join Date:Joined: Nov 2005
More
I am able to pair my phone with car bluetooth, but it is only able to stream music, calls are not routed to car speakers.

Sent from my LG-E980 using Tapatalk
26th May 2014, 12:29 AM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
17 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
I have an at&t e980 but use it with an att straight talk sim and was unable to change the apn type in order to get mms working.
Fix found in this thread: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2761126
26th May 2014, 01:10 AM   |  #9  
dpalmer76's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 42
 
487 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
QSlide Apps
Some Qslide Apps open and close very quickly. Any suggestions on a fix?
26th May 2014, 01:59 PM   |  #10  
Member
Thanks Meter: 7
 
45 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
If you use SwiftKey you may get the error message: Unfortunately the process com.google.process.gapps has stopped. A quick uninstall reboot and reinstall fixed the issue for me. Seems to be common. You may not see it (from the Play version) either as I am using the paid version from Amazon.

Sent from my LG-E980 using XDA Premium 4 mobile app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Optimus G Pro General by ThreadRank