Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

insufficient storage available

OP xeph20

7th April 2014, 07:09 PM   |  #1  
xeph20's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 9
 
86 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Hi,

I did a full format and installed cm11 yesterday.

While installing some apps it randomly started saying insufficient storage available but not always and biggers apps could still be installed.
I read about logcat and dumpstate but i cannot dial the number in cm dialpad and with terminal it says /data/logs is not found. Also when i search manually it is not to be found.

I did however find logcat file and dumpstate file in system/bin but they are small files (no folder with logs).
Also lost and found folder is empty.
Already have 4 GB free storage space but still het the error.

I tried many cache cleaner and general Cleaners and also deleted dalvik cache and formated cache partition but nothing helped.
I dont want to Factory reset again cus i already lost a lot of time configuring the phone twice.
Last edited by xeph20; 7th April 2014 at 11:56 PM.
7th April 2014, 10:26 PM   |  #2  
xeph20's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 9
 
86 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
*deleted*
Last edited by xeph20; 7th April 2014 at 11:57 PM.
8th April 2014, 04:12 AM   |  #3  
dwarfer66's Avatar
Senior Member
Flag Perth
Thanks Meter: 532
 
480 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Space
Most of the nightlies I have used (seems to be ever second one) I was getting "insufficient Storage Space" when trying to install/update from playstore, got sick of having to reinstall EVERYTHING from scratch so I went to Goldeneye rom instead, not a problem.
8th April 2014, 05:33 AM   |  #4  
xeph20's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 9
 
86 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by dwarfer66

Most of the nightlies I have used (seems to be ever second one) I was getting "insufficient Storage Space" when trying to install/update from playstore, got sick of having to reinstall EVERYTHING from scratch so I went to Goldeneye rom instead, not a problem.

Oh really?

Well it's probably the same bug then but others don't seem to have the same isue.
You are the only person i found.

I was thinking of doing a format again and installing the nightly from 8 april (its late D but if you had it with every nightly there is a big chance i will keep getting it

Damn
8th April 2014, 01:29 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
15 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Try reflashing again the rom sir
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes