Post Reply

S4 Launcher & Weather Widget

OP icebbar

19th April 2013, 09:06 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 88
 
116 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-04-19-01-27-11.png
Views:	2140
Size:	123.2 KB
ID:	1896031Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-04-19-01-25-59.png
Views:	2222
Size:	104.8 KB
ID:	1896030 Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-04-19-01-29-12.png
Views:	1829
Size:	106.2 KB
ID:	1896032Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-04-19-01-30-22.png
Views:	1680
Size:	99.1 KB
ID:	1896033

Here is S4 Launcher and Accuweather Widget resized for JB (4.1, 4.2) devices by me.
Home is 4x3 and Apps Grid is 4x4. Accuweather Widget is also resized.

Link for flashable zip:
http://www.mediafire.com/?f5bykd5ctti55oi

Credits:
emwno

Original Thread:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2236937

The Following 21 Users Say Thank You to icebbar For This Useful Post: [ View ]
20th April 2013, 05:46 AM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 14
 
37 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
wow...thank you...
The Following 2 Users Say Thank You to domsnelter For This Useful Post: [ View ]
20th April 2013, 02:35 PM   |  #3  
hendrazkie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 40
 
135 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Its same..

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2236524

Sent from my GT-S5670 using xda premium
The Following 2 Users Say Thank You to hendrazkie For This Useful Post: [ View ]
20th April 2013, 03:04 PM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 88
 
116 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by hendrazkie

Its same..

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2236524

Sent from my GT-S5670 using xda premium

it is not same. your link for mdpi devices and has 4x4 home, i gave original link which i resized with emwno permissions.
The Following User Says Thank You to icebbar For This Useful Post: [ View ]
20th April 2013, 03:07 PM   |  #5  
Senior Member
Flag Male'
Thanks Meter: 47
 
100 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
nice..thanx for your work
The Following User Says Thank You to Gais3999 For This Useful Post: [ View ]
21st April 2013, 01:09 AM   |  #6  
hendrazkie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 40
 
135 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
How to instal..with mount sistym or not?
I will try..
Tx

Sent from my GT-S5670 using xda premium
21st April 2013, 06:58 AM   |  #7  
Member
Flag Yalova
Thanks Meter: 14
 
80 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
I cant use widget when ı press add city its fc
The Following User Says Thank You to TurkishXDA For This Useful Post: [ View ]
21st April 2013, 07:13 AM   |  #8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 88
 
116 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by TurkishXDA

I cant use widget when ı press add city its fc

u can add city by "edit" and then "search" in city list screen menu..

In Turkish: şehirlerin olduğu alanda, düzenle sonrada akıllı aramaya basınca şehir eklenebiliyor. Direk eklemeye çalışıldığında hata verir.
The Following User Says Thank You to icebbar For This Useful Post: [ View ]
21st April 2013, 01:30 PM   |  #9  
Senior Member
Flag Andhra Pradesh
Thanks Meter: 33
 
238 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Do say how to install it
The Following User Says Thank You to VrOckerZ For This Useful Post: [ View ]
21st April 2013, 01:43 PM   |  #10  
OP Senior Member
Thanks Meter: 88
 
116 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by VrOckerZ

Do say how to install it

just flash via cwm. no need to mount system etc..

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes