Double Tap to Wake on the Nexus 6 Without Root

A few weeks ago, we featured an app which allowed the Nexus 6 to regain the double tap to wake … more

Make Your Own Heat Sink for the LG Optimus 4X HD

Its not a rare occurrence that performing a resource heavy task on your Android device (e.g. … more

Learn How to Create an Old School Dialer

XDA is not only a great source for custom ROMs, kernels, and various modifications for numerous … more

USB Desktop Charger Roundup – XDA TV

Sometimes you learn one way to do something, and that’s the way you do it forever. You never … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Sim card problem with CM11

OP amzar89

9th April 2014, 12:07 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
So, I installed the latest CM11 from Maclaw, build 20140408, after finished booting, a pop up shows "You need to refer to the SIM card instructions that came with your phone". My sim card is fine when i tried it with my other phone and my IMEI and baseband are intact.

I tried reflashing and resetting the data but the problem is still there. I even tried the latest carbon rom and the same problem occurred. Then I ODINed my phone back to stock rom and the problem is gone.

Is it just me who's having this problem? Is there any solution to this?
9th April 2014, 12:12 PM   |  #2  
xXPR0T0TYPEXx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 201
 
578 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by amzar89

So, I installed the latest CM11 from Maclaw, build 20140408, after finished booting, a pop up shows "You need to refer to the SIM card instructions that came with your phone". My sim card is fine when i tried it with my other phone and my IMEI and baseband are intact.

I tried reflashing and resetting the data but the problem is still there. I even tried the latest carbon rom and the same problem occurred. Then I ODINed my phone back to stock rom and the problem is gone.

Is it just me who's having this problem? Is there any solution to this?

Change sim card or remove it and put it back maybe this will solve your problem
9th April 2014, 12:20 PM   |  #3  
Aronuser's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 238
 
647 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
did you do a factory reset before flashing and cleared dalvik? if not, try that...

also here is a good flashing guide

http://forum.xda-developers.com/wiki...uide_-_Android
9th April 2014, 12:21 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by xXPR0T0TYPEXx

Change sim card or remove it and put it back maybe this will solve your problem


Well, i tried that, and still the same, it seems that there is no network signal
9th April 2014, 12:29 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by Aronuser

did you do a factory reset before flashing and cleared dalvik? if not, try that...

also here is a good flashing guide

http://forum.xda-developers.com/wiki...uide_-_Android

Yep, I did that, in fact I never have this problem before, i even flashed using different recovery, between CWM and TWRP and I even check the MD5 sum, don't know what is wrong here
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes