Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Help Youtube "Connection to server lost"

OP rickylims

19th September 2013, 10:10 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
when i wanna play youtube always get "connection to server lost, touch to retry", i'm in sprint stock rom with mobile package data active, for internet is no problem, on wifi can play, when i tethering my phone as modem and i connect to my computer for play youtube is ok. it just cant play only in a phone.

somebody can help thanks.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-09-19-04-23-22.jpg
Views:	421
Size:	33.8 KB
ID:	2268995   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-09-20-02-54-21.jpg
Views:	409
Size:	29.1 KB
ID:	2268996  
20th September 2013, 12:08 AM   |  #2  
joeyhdownsouth's Avatar
Senior Member
Flag Creole State
Thanks Meter: 181
 
833 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Did you try clearing data and cache in apps? Or even uninstall and reinstall the app itself

sent from my GS3
20th September 2013, 12:25 AM   |  #3  
Whiplashh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,494
 
2,892 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Usually I just exit the app, hold the home button and clear all recent apps and then it works again.

-------------------------
Sprint Galaxy S3
Need Help? PM
Hit the "Thanks" button if I helped you!
20th September 2013, 04:56 AM   |  #4  
edfunkycold's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag S. FLORIDA
Thanks Meter: 4,523
 
5,505 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Easy fast simple solution when this occurs and usually after an update. Just uninstall the app completely and then go back to google play store and redownload the app.

Have a great day!
20th September 2013, 06:24 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
I have been tried all the way ( clear, uninstall update etc) but still error... I tried to install other program 'tubemate' still cant connect /play the video, but when i download the video first and play later is no problem..

Maybe something wrong with my data package on my carrier??? Hmmm..

Thanks for all advise...

Sent from my SPH-L710 using xda app-developers app
3rd October 2013, 11:16 PM   |  #6  
Member
Thanks Meter: 4
 
38 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Quote:
Originally Posted by rickylims

I have been tried all the way ( clear, uninstall update etc) but still error... I tried to install other program 'tubemate' still cant connect /play the video, but when i download the video first and play later is no problem..

Maybe something wrong with my data package on my carrier??? Hmmm..

Thanks for all advise...

Sent from my SPH-L710 using xda app-developers app

Im getting the same thing on my tablets now (nexus 7 and 10). Uninstalling updates solves the issue, but then again I want the new sweet app... Any solution for this?
3rd October 2013, 11:31 PM   |  #7  
edfunkycold's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag S. FLORIDA
Thanks Meter: 4,523
 
5,505 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by mrotenlu

Im getting the same thing on my tablets now (nexus 7 and 10). Uninstalling updates solves the issue, but then again I want the new sweet app... Any solution for this?

Remove (uninstall) the app completely, go back to play store and get the new updated app again fresh install.

Have a great day!
5th October 2013, 11:18 AM   |  #8  
MuWu's Avatar
Senior Member
Flag Zagreb
Thanks Meter: 10
 
128 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by edfunkycold

Remove (uninstall) the app completely, go back to play store and get the new updated app again fresh install.

Have a great day!

i did this also, but i get again the same error... what the $%#& is up with youtube !??
5th October 2013, 05:56 PM   |  #9  
Member
Thanks Meter: 4
 
38 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Quote:
Originally Posted by MuWu

i did this also, but i get again the same error... what the $%#& is up with youtube !??

Same issue here. Reinstalling doesn't fix it.


Edit: But disabling Adblock Plus does fix it.
Last edited by mrotenlu; 5th October 2013 at 06:05 PM.
The Following 4 Users Say Thank You to mrotenlu For This Useful Post: [ View ]
5th October 2013, 09:08 PM   |  #10  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by mrotenlu

Edit: But disabling Adblock Plus does fix it.

Ty, I've been hunting for a solution for some time now, and I didn't think of something like that.... It is true, when I disabled AdBlock Plus, I didn't see the error again.

Guess I either need a replacement for Adblock Plus, or something in it's settings to change?? hmmmm.

Again though, thanks again!!!!


The Following User Says Thank You to peej4ygee For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes