Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Storage [Q]_S5360, USB Device Not Recognized_ Help plz

OP gemnett

12th April 2014, 11:48 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
I tried a ROM, and i fail, i can't turn on my phone (s5360), i must back my phone to STOCK ROM with Odin, but USB Device Not Recognized, i installed driver, help me
12th April 2014, 11:51 AM   |  #2  
marcussmith2626's Avatar
Recognized Contributor
Flag London
Thanks Meter: 2,563
 
4,763 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
follow the instructions on my thread
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2568853


if you have installed the driver correctly using rear usb ports if on a pc and set your phone to download mode correctly there is no reason why odin will not display com then a number in a coloured box under com:id which shows odin is connected and you have android adb device displayed in device manager
The Following User Says Thank You to marcussmith2626 For This Useful Post: [ View ]
12th April 2014, 12:08 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Exclamation thanks your help but it not work
thanks your help but it not work, i tried kies, it also not work
12th April 2014, 12:46 PM   |  #4  
marcussmith2626's Avatar
Recognized Contributor
Flag London
Thanks Meter: 2,563
 
4,763 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by gemnett

thanks your help but it not work, i tried kies, it also not work

you can not use kies to flash or restore firmware on galaxy y - it is not supported and kies is just not needed


if you have installed the usb drivers from the link in my thread (in compatibility mode if on windows 8/8.1) - are using a working usb cable rear usb ports on pc and correct split firmware from my thread it will work


unless you have a faulty usb port/cable it will be due to user error
12th April 2014, 12:47 PM   |  #5  
GalKill's Avatar
Senior Member
Reim Empire :P
Thanks Meter: 231
 
311 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by gemnett

thanks your help but it not work, i tried kies, it also not work

Are you boot into download mode already? If not , odin will not recognize your phone anyway
12th April 2014, 02:14 PM   |  #6  
wanyakuza's Avatar
Senior Member
Flag ipoh
Thanks Meter: 3
 
170 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
install samsung usb driver first n then connect your phone with download mode by usb

Note:make sure that usb driver is install properly before connect ur phone
12th April 2014, 03:14 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
.
Quote:
Originally Posted by marcussmith2626

you can not use kies to flash or restore firmware on galaxy y - it is not supported and kies is just not needed


if you have installed the usb drivers from the link in my thread (in compatibility mode if on windows 8/8.1) - are using a working usb cable rear usb ports on pc and correct split firmware from my thread it will work


unless you have a faulty usb port/cable it will be due to user error

i did it.. install the usb drivers from the link in your thread(win 8.1), put cable in rear sub port.. but still no working.... i give up
12th April 2014, 03:19 PM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Post !!
Quote:
Originally Posted by GalKill

Are you boot into download mode already? If not , odin will not recognize your phone anyway

of course
12th April 2014, 03:23 PM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Post @@
before that, i installed ROM cm7.2 with Kernel Percy@CM#2. but it fail and can't boot. recovery also no
12th April 2014, 03:25 PM   |  #10  
marcussmith2626's Avatar
Recognized Contributor
Flag London
Thanks Meter: 2,563
 
4,763 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by gemnett

i did it.. install the usb drivers from the link in your thread(win 8.1), put cable in rear sub port.. but still no working.... i give up

did you run the usb driver setup in compatibility mode?

right click the setup file
click properties
click compatibility tab
tick box to run in compatibility
select windows xp (service pack 2 will do)
apply
then run the setup

im using windows 8.1 and no problems with me

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes