Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] how to Increase ram without swap??

OP Achmad Arifaturrohman

14th April 2014, 04:26 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Yogyakarta
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Donate to Me
More
Can I increase ram of GT-S5360 without swapper??
14th April 2014, 10:59 PM   |  #2  
xeon.zolt's Avatar
Senior Member
Flag Faridabad
Thanks Meter: 37
 
121 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
you can use zram
use/make a kernel with zram support

i am so perfect at sleeping i can do it with my eyes closed
sent from -
xeonzolt.blogspot.com
15th April 2014, 08:59 AM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Yogyakarta
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Donate to Me
More
ask
Does zram is work to my gt-s5360??
16th April 2014, 12:02 AM   |  #4  
xeon.zolt's Avatar
Senior Member
Flag Faridabad
Thanks Meter: 37
 
121 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
If you have a z ram supported kernel then yes
It possible on my duos with kernel

i am so perfect at sleeping i can do it with my eyes closed
sent from -
xeonzolt.blogspot.com
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes