Update Overload: SuperSU Heavily Updated

There are apps and apps out there. Very few can reach the level of popularity required to stay at … more

Lollipop Leak Available for the Sprint Galaxy S5

Since the Android 5.0Lollipop’s official release not too long ago, we’ve seen … more

CPU Spy Gets an Android Lollipop Makeover

At some point in the distant past, you probably heard of CPU Spy for Android by XDARetired … more

Amazon Fire TV Stick vs Chromecast – XDA TV

There is no doubt that Amazon is a huge player in many markets, and they want to be a huge … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Anyway for Asphalt 8:Airbone to run on High/Medium settings in XMS 4.3 Stock??

OP Evil-Droid

11th April 2014, 06:36 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Asphalt 8 runs well on my XMS 4.3 (Stock, Rooted,UB) with GL2SD. But it seems that i can't manually select the medium or high settings. These options are blacked out. There is not too much detail and motion blur in the default settings i.e. Very Low and Low. The build.prop trick doesn't work.
11th April 2014, 07:14 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 39
 
128 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Thumbs up GL tools
Download and install gl tools from the attachement !
click on 'enable custom setting for this app' and then 'fake gpu info' !
then choose adreno320!
minimize gl tools and open asphalt 8 .....then u'll probably be able to play it in high graphics!
Attached Files
File Type: apk GLTools107XDA.apk - [Click for QR Code] (1.83 MB, 81 views)
Last edited by KayDe2797; 11th April 2014 at 07:18 PM.
The Following User Says Thank You to KayDe2797 For This Useful Post: [ View ]
12th April 2014, 10:07 AM   |  #3  
paper13579's Avatar
Senior Member
Flag dublin
Thanks Meter: 255
 
687 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
WRONG SECTION

Sent from my C2004 using xda app-developers app
12th April 2014, 12:07 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
29 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by KayDe2797

Download and install gl tools from the attachement !
click on 'enable custom setting for this app' and then 'fake gpu info' !
then choose adreno320!
minimize gl tools and open asphalt 8 .....then u'll probably be able to play it in high graphics!

not working on xm
13th April 2014, 07:34 AM   |  #5  
zeyad xu's Avatar
Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 192
 
385 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by adj1017

not working on xm

i have an m dual and i play on high w/o modifying anything
13th April 2014, 09:21 AM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
29 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by zeyad xu

i have an m dual and i play on high w/o modifying anything

maybe you have the latest version.does it lag? cause others say it lags
when they update to the latest version
14th April 2014, 04:09 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by KayDe2797

Download and install gl tools from the attachement !
click on 'enable custom setting for this app' and then 'fake gpu info' !
then choose adreno320!
minimize gl tools and open asphalt 8 .....then u'll probably be able to play it in high graphics!

No it doesn't work mate.. settings remain the same
14th April 2014, 05:55 PM   |  #8  
ansebovi's Avatar
Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 810
 
1,075 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
i can use high in latest asphalt version 1.3.01 using XMD android 4.3....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-14-21-22-46.png
Views:	106
Size:	192.7 KB
ID:	2685957   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-14-21-21-33.jpg
Views:	92
Size:	44.7 KB
ID:	2685958   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-14-21-20-25.jpg
Views:	76
Size:	47.7 KB
ID:	2685959  
The Following User Says Thank You to ansebovi For This Useful Post: [ View ]
15th April 2014, 01:39 AM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
29 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by Evil-Droid

No it doesn't work mate.. settings remain the same

download the latest version it will solve your problem
16th April 2014, 08:33 PM   |  #10  
paper13579's Avatar
Senior Member
Flag dublin
Thanks Meter: 255
 
687 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
I have a locked bootloader rooted c2004 firmware. I have 1 gb internal and 32 gb external. This game is 1.5 gb. So is there anyway at all to download this game directly onto my sd card. because i only have 1 gb, i cannot download onto my internal memory then transfer. So is there any fix for my problem?

Sent from my C2004 using xda app-developers app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes