Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,786,139 Members 51,813 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Briefing Alarms and Widget on Note3???

Tip us?
 
idpro
Old
#1  
idpro's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 193
Join Date: Oct 2005
Location: Cairo
Info 2 Briefing Alarms and Widget on Note3???

I have S4 with a very nice widget called Briefing I can't find it on my Note3?
is it removed or replaced ? or I just can't find it?
 
ahmednabeel
Old
#2  
ahmednabeel's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 45
Posts: 121
Join Date: Jun 2009
You can backup it with any buackup app as an APK then send it to the note 3 and install it

Sent from my SM-N900 using Tapatalk 4
 
fuel3100
Old
#3  
fuel3100's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 126
Join Date: Jun 2009
anyone can post this apk? i want this widget for my note 3
Present Device:
Samsung Galaxy Note 3 SM-9005

Past Devices:

hTC Sensation XE
Nokia N8
Nokia 5800
iPad 2 16gb
iPod Touch 32gb 4th Gen


 
kmpatel
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 4
Join Date: Dec 2009
Location: Dubai
Default Briefing Alarm on Note 3

Hi.
Does any one have the Galaxy S3 or S4 clock apk that can be installed on Galaxy Note 3 in order to get the 'briefing alarm'?
 
Umpfi81
Old
#5  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 43
Join Date: Apr 2012
Location: Vienna
i took the clock app from my SGS3, but the briefing option is still missing.

i also tried to restore the alarms, but when i want to edit them, they FC the clock app.

so i would guess, its not the clock app. maybe there is something else missing?! =(
Motorola Milestone => HTC Desire Z => Samsung Galaxy S 2 => Samsung Galaxy S 3 =>

Samsung Note 3
 
jamrockbwoy
Old
#6  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 40
Join Date: Jun 2012
Location: Queens, NY
Default did u ever get this working?

I would like to know how to get this working as well.


Quote:
Originally Posted by Umpfi81 View Post
i took the clock app from my SGS3, but the briefing option is still missing.

i also tried to restore the alarms, but when i want to edit them, they FC the clock app.

so i would guess, its not the clock app. maybe there is something else missing?! =(
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes