Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,638 Members 54,459 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Adding toggles to Notification panel.

Tip us?
 
Southern_mind
Old
#1  
Southern_mind's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 224
Posts: 1,229
Join Date: Mar 2011
Location: Charlotte, NC

 
DONATE TO ME
Default Adding toggles to Notification panel.

Hey guys I was trying to see if I could add the WiFiHotspot toggle and yes I was able to. Below you will see the instructions for that. It will still check to see if you are paying for it. When the subscription check pops up just click "Home".

1. Get SqlLite Editor
2. Goto Setting Storage
3. System
4. Edit field "notification_panel_active_app_list"
5. Add WiFiHotspot;
6. Hit save and reboot




Hit the" Thanks" button if it helped you.
The Following 14 Users Say Thank You to Southern_mind For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Southern_mind
Old
#2  
Southern_mind's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 224
Posts: 1,229
Join Date: Mar 2011
Location: Charlotte, NC

 
DONATE TO ME
Also you can add a brightness toggle.

Type Brightness;
Put it in the location you want it to show because you can't move this one in the toggle edit screen.




Hit the" Thanks" button if it helped you.
The Following 5 Users Say Thank You to Southern_mind For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
dirtyfingers
Old
#3  
dirtyfingers's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 39
Posts: 565
Join Date: Jan 2011
Location: Wisconsin
This has worked on all samsung galaxy devices I have had in the past
 
Piercing Heavens
Old
#4  
Piercing Heavens's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 164
Join Date: Oct 2010
Unrelated question but how is your ui black and white?

Sent from my SM-N900V using xda app-developers app
 
thunderbread
Old
#5  
thunderbread's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 92
Posts: 537
Join Date: May 2011
Location: Orlando
I can't seem to get it to work.

Sent from my SM-N900V using Tapatalk now Free
 
Chocu1a
Old
#6  
Chocu1a's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 118
Posts: 384
Join Date: Sep 2011
Can a flashlight toggle be added the same way?
The Following User Says Thank You to Chocu1a For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Southern_mind
Old
#7  
Southern_mind's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 224
Posts: 1,229
Join Date: Mar 2011
Location: Charlotte, NC

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by dirtyfingers View Post
This has worked on all samsung galaxy devices I have had in the past
Yes and there's always someone asking if it's possible.

Sent from my SM-N900V using Tapatalk
 
Southern_mind
Old
#8  
Southern_mind's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 224
Posts: 1,229
Join Date: Mar 2011
Location: Charlotte, NC

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Piercing Heavens View Post
Unrelated question but how is your ui black and white?

Sent from my SM-N900V using xda app-developers app
Wanam
and xposed framework.




Quote:
Originally Posted by thunderbread View Post
I can't seem to get it to work.

Sent from my SM-N900V using Tapatalk now Free
Make sure you are not inserting spaces and that you have ; after each toggle.






Quote:
Originally Posted by Chocu1a View Post
Can a flashlight toggle be added the same way?
I've tried adding torch and flashlight but neither worked.

Sent from my SM-N900V using Tapatalk
 
thunderbread
Old
#9  
thunderbread's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 92
Posts: 537
Join Date: May 2011
Location: Orlando
I did exactly that. Could u show me a screen shot of yours. Thanks

Sent from my SM-N900V using Tapatalk now Free
 
Southern_mind
Old
#10  
Southern_mind's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 224
Posts: 1,229
Join Date: Mar 2011
Location: Charlotte, NC

 
DONATE TO ME


Sent from my SM-N900V using Tapatalk

The Following User Says Thank You to Southern_mind For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes