Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,811,290 Members 46,527 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[HELP]Unfinished Firmware Flash Via Odin

Tip us?
 
aaronjasper49
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 8
Join Date: Mar 2013
Location: Lapu-lapu
Tablet [HELP]Unfinished Firmware Flash Via Odin

hello i need your help as soon as possible i was flashing my galaxy tab 3 sm-t210 firmware via odin and then suddenly it stopped and unrecognized the device it says i need kies to fis it in the emergency recovery in the kies i need the code that was given when the firmware flashing stopped via kies but i didnt flashed via kies please help me i need a code or a fix please help
 
ermmanuel
Old
(Last edited by ermmanuel; 12th March 2014 at 04:37 AM.)
#2  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 70
Join Date: Mar 2012
Location: fort worth texas
Quote:
Originally Posted by aaronjasper49 View Post
hello i need your help as soon as possible i was flashing my galaxy tab 3 sm-t210 firmware via odin and then suddenly it stopped and unrecognized the device it says i need kies to fis it in the emergency recovery in the kies i need the code that was given when the firmware flashing stopped via kies but i didnt flashed via kies please help me i need a code or a fix please help





can you still get to download mode?
if so just re-download the firmware and flash with odin
 
aaronjasper49
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 8
Join Date: Mar 2013
Location: Lapu-lapu
Quote:
Originally Posted by ermmanuel View Post
can you still get to download mode?
if so just re-download the firmware and flash with odin
the message that said to conect via pc using kies it is downloada mode i tried going to odin again but odin cant detect
 
ikhsaricky
Old
#4  
ikhsaricky's Avatar
Member
Thanks Meter 3
Posts: 71
Join Date: Mar 2014
Location: bandung
Default woahhh

Quote:
Originally Posted by aaronjasper49 View Post
hello i need your help as soon as possible i was flashing my galaxy tab 3 sm-t210 firmware via odin and then suddenly it stopped and unrecognized the device it says i need kies to fis it in the emergency recovery in the kies i need the code that was given when the firmware flashing stopped via kies but i didnt flashed via kies please help me i need a code or a fix please help
You can just flash it again, try another computer, i HIGHLY recommended win 7 or xp, run odin "as administartor" mode

****make sure samsung usb driver is installed properly in your comouter****

Is my reply helping you?
 
aaronjasper49
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 8
Join Date: Mar 2013
Location: Lapu-lapu
Quote:
Originally Posted by ikhsaricky View Post
You can just flash it again, try another computer, i HIGHLY recommended win 7 or xp, run odin "as administartor" mode

****make sure samsung usb driver is installed properly in your comouter****

Is my reply helping you?

can i have your pit file in your SM-T210?
 
- Mᴏʀᴏɴ -
Old
#6  
- Mᴏʀᴏɴ -'s Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 8
Join Date: Feb 2014

 
DONATE TO ME
As long as it can enter recovery mode and can be recognized, do a STOCK ROM FLASH (USE THE CLEAN METHOD OF FLASHING). Now attempt to do that flash again..

An image/screenshot of the problem might help us to help you.
 
ikhsaricky
Old
#7  
ikhsaricky's Avatar
Member
Thanks Meter 3
Posts: 71
Join Date: Mar 2014
Location: bandung
Default :D

Quote:
Originally Posted by aaronjasper49 View Post
can i have your pit file in your SM-T210?

Aw, im using smt311, but flashing with odinnis the simole way,, did yiu finish it?
 
Vampyrate
Old
#8  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 42
Join Date: Oct 2008
Location: Leesburg

 
DONATE TO ME
same thing happened to my t217s when Samsung didn't do anything for a legit issue with my tablet during an OTA update and stated that it was rooted (it has been stock since out of the box). after many attempts (didn't have another computer available) i switched to a different usb port and got it flashed just fine.
Stuck with an iPhone 5s (64GB) until Android can support 128gb SD Cards (Stupid large music library and severe Music ADD). But I do have a Galaxy Tab 3 through Sprint to keep my Robot fix strong.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes