Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

beanstalk & iodak

OP damru

20th April 2014, 06:52 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
i tried install new version of Beanstalk with iodak 9.95 on before and i cant load system it stuck on load beanstalk animation :/
in CWM i cant mount data i dont know what to do... any solutions plz help me
20th April 2014, 08:45 PM   |  #2  
abhi08638's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 339
 
479 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by damru

i tried install new version of Beanstalk with iodak 9.95 on before and i cant load system it stuck on load beanstalk animation :/
in CWM i cant mount data i dont know what to do... any solutions plz help me

Go into cwm and do a factory reset

Hit the Thanks Button if I helped
20th April 2014, 08:55 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by abhi08638

Go into cwm and do a factory reset

Hit the Thanks Button if I helped

i tried it, same thing
20th April 2014, 09:12 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 159
 
367 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by damru

i tried it, same thing

GPU frequency scaling isn't even working in latest beanstalk nexus blobs version.Same goes for other unofficial based, lately released ROMs.So I'd recommend you to stay on the official until a new version with fixes is released.
20th April 2014, 11:05 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by ottomanhero

GPU frequency scaling isn't even working in latest beanstalk nexus blobs version.Same goes for other unofficial based, lately released ROMs.So I'd recommend you to stay on the official until a new version with fixes is released.

my processor was underclock to1300MHz 2x Clocks after installation new update BeanStals i had this happening, i dont know what to do now, best option is reinstalling CWM or maybe all files on my Phone, i dont know
21st April 2014, 12:38 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 159
 
367 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by damru

my processor was underclock to1300MHz 2x Clocks after installation new update BeanStals i had this happening, i dont know what to do now, best option is reinstalling CWM or maybe all files on my Phone, i dont know

It's a problem within the ROM itself.Make a fresh installation of CM11 official and your problems will be solved. (wipe system, data and cache, then flash CM11 zip)
22nd April 2014, 12:31 AM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by ottomanhero

It's a problem within the ROM itself.Make a fresh installation of CM11 official and your problems will be solved. (wipe system, data and cache, then flash CM11 zip)

easy to talk but, cant mount/format data and some more. now im flashed stock rom via USB.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes