Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,801 Members 40,133 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

beanstalk & iodak

Tip us?
 
damru
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 7
Join Date: Mar 2012
Default beanstalk & iodak

i tried install new version of Beanstalk with iodak 9.95 on before and i cant load system it stuck on load beanstalk animation :/
in CWM i cant mount data i dont know what to do... any solutions plz help me
 
abhi08638
Old
#2  
abhi08638's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 155
Posts: 314
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by damru View Post
i tried install new version of Beanstalk with iodak 9.95 on before and i cant load system it stuck on load beanstalk animation :/
in CWM i cant mount data i dont know what to do... any solutions plz help me
Go into cwm and do a factory reset

Hit the Thanks Button if I helped
 
damru
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 7
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by abhi08638 View Post
Go into cwm and do a factory reset

Hit the Thanks Button if I helped
i tried it, same thing
 
ottomanhero
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 133
Posts: 336
Join Date: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by damru View Post
i tried it, same thing
GPU frequency scaling isn't even working in latest beanstalk nexus blobs version.Same goes for other unofficial based, lately released ROMs.So I'd recommend you to stay on the official until a new version with fixes is released.
 
damru
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 7
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by ottomanhero View Post
GPU frequency scaling isn't even working in latest beanstalk nexus blobs version.Same goes for other unofficial based, lately released ROMs.So I'd recommend you to stay on the official until a new version with fixes is released.
my processor was underclock to1300MHz 2x Clocks after installation new update BeanStals i had this happening, i dont know what to do now, best option is reinstalling CWM or maybe all files on my Phone, i dont know
 
ottomanhero
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 133
Posts: 336
Join Date: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by damru View Post
my processor was underclock to1300MHz 2x Clocks after installation new update BeanStals i had this happening, i dont know what to do now, best option is reinstalling CWM or maybe all files on my Phone, i dont know
It's a problem within the ROM itself.Make a fresh installation of CM11 official and your problems will be solved. (wipe system, data and cache, then flash CM11 zip)
 
damru
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 7
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by ottomanhero View Post
It's a problem within the ROM itself.Make a fresh installation of CM11 official and your problems will be solved. (wipe system, data and cache, then flash CM11 zip)
easy to talk but, cant mount/format data and some more. now im flashed stock rom via USB.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes