FORUMS

Netflix issue.

712 posts
Thanks Meter: 585
 
By DREWHAMM974, Senior Member on 19th April 2014, 07:24 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Since the latest stock Ouya update (Chupacabra) when I try to open Netflix it goes to a black screen and then back to the Make page. But, if I go into my file manager and reinstall when it finishes and I click open it will open right on up but the next time I try to launch it directly from the menu it won't work. Any ideas?

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
Last edited by DREWHAMM974; 19th April 2014 at 07:29 PM.
 
 
20th April 2014, 08:24 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 214
 
More
I actually had that problem on the previous ouya update too with the newest Netflix app. I rolled back with titanium backup and Netflix worked fine. So it could just be the Netflix app itself
20th April 2014, 02:16 PM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Same here. No problem until last update.
20th April 2014, 03:38 PM |#4  
DREWHAMM974's Avatar
OP Senior Member
Flag Athens, Alabama
Thanks Meter: 585
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by frigidazzi

I actually had that problem on the previous ouya update too with the newest Netflix app. I rolled back with titanium backup and Netflix worked fine. So it could just be the Netflix app itself

I'll try that, thanks.

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes