MWC 2015: What Are Your Predictions?

more

Best Apps To View RAW Images On Android

more

Note 4 Apps for Note 3 and How to Get More

more

CyanogenMod 12 for HTC Desire 601

more
Post Reply

Got back to stuck and forgot to change my CID

OP rkiller51

22nd April 2014, 01:14 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
83 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Hey,
I used these guides to go back to stock:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2471869
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2527194
and than went S-on.
I have 2 problems I would love you guys to help me with:
1.under kernel version it says:
3.4.10-g445d072
root@abm014#1
SMP PREEMPT
why does it say root ? my devices is completly stock right now and tempered is gone. I thought the packege included stock recovery and kernel so why does it says root ? how can I change it ?
2.Like an idiot I frogot to change my CID from HTC__1 to VODAP102 and it is now still HTC__1.

Are those going to be a problem when I ship it to repair ?
Do I have to unlock my bootloader, root and get S-off again to fix this ?

Thanks for anyone helping !
22nd April 2014, 01:26 AM   |  #2  
cschmitt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,869
 
1,651 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
1. It's the user on the build box, has nothing to do with root access in the rom.
2. Yes, you'll need to s-off again to change it.
22nd April 2014, 03:08 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
83 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by cschmitt

1. It's the user on the build box, has nothing to do with root access in the rom.
2. Yes, you'll need to s-off again to change it.

Doesn't it suppose to be completly stock ? Why did the use leave he's name there if he knows this build is suppose to be stock ? And wont them just be able to go to settings and see that kernel name is diffrent and refuse to repair ?
Thanks !
22nd April 2014, 03:13 AM   |  #4  
cschmitt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,869
 
1,651 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by rkiller51

Doesn't it suppose to be completly stock ? Why did the use leave he's name there if he knows this build is suppose to be stock ? And wont them just be able to go to settings and see that kernel name is diffrent and refuse to repair ?
Thanks !

It's completely normal. What are you expecting to see under kernel version?
22nd April 2014, 03:22 AM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
83 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by cschmitt

It's completely normal. What are you expecting to see under kernel version?

Hmm... I really don't know. what you are saying is that I might have the same kernel version on an HTC ONE that I just go out of the box ?
I wouldn't expect to get a brand new device and see something like that under kernel version.
22nd April 2014, 04:38 AM   |  #6  
alray's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,673
 
4,267 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rkiller51

Hmm... I really don't know. what you are saying is that I might have the same kernel version on an HTC ONE that I just go out of the box ?
I wouldn't expect to get a brand new device and see something like that under kernel version.

Quote:

root@abm014#1

doesn't mean your phone is/was rooted! It have nothing to do with root privileges of a ROM. Its only part of the kernel name.

Go in store and take a brand new htc one and you'll see the same thing.

And yes you'll have to s-off again to change your cid back to original.
22nd April 2014, 04:40 AM   |  #7  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
83 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by alray

doesn't mean your phone is/was rooted! It have nothing to do with root privileges of a ROM. Its only part of the kernel name.

Go in store and take a brand new htc one and you'll see the same thing.

And yes you'll have to s-off again to change your cid back to original.

Great thanks !

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes