Post Reply

Drive [Q] [Help] Problem stock recovery and SD

OP Epirex

21st April 2014, 05:41 PM   |  #1  
Epirex's Avatar
OP Member
Flag Argentina - Catamarca
Thanks Meter: 24
 
83 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Hello everyone. I have a problem, I returned to stock (BLKP) Y and rooting through navito stock recovery but when root.zip applied to select the file does not appear, neither appears cwm.zip
eh flashed other firmwares and nothing
probe also formatted my SD and nothing
the root.zip if it appears with another SD but the problem is mine
It is a class 4 32gb
¿Help?

Sorry bad english
21st April 2014, 07:11 PM   |  #2  
shut_down's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 3,433
 
7,563 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by Epirex

Hello everyone. I have a problem, I returned to stock (BLKP) Y and rooting through navito stock recovery but when root.zip applied to select the file does not appear, neither appears cwm.zip
eh flashed other firmwares and nothing
probe also formatted my SD and nothing
the root.zip if it appears with another SD but the problem is mine
It is a class 4 32gb
¿Help?

Sorry bad english

You need to re-partition it, not to format it. Guide is here.
The Following User Says Thank You to shut_down For This Useful Post: [ View ]
21st April 2014, 11:47 PM   |  #3  
Epirex's Avatar
OP Member
Flag Argentina - Catamarca
Thanks Meter: 24
 
83 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by shut_down

You need to re-partition it, not to format it. Guide is here.

Hi, thanks for replying, I have another query. Do I have to do a complete partition of the SD? Or just remove any kind of partition you have?
22nd April 2014, 08:46 AM   |  #4  
shut_down's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 3,433
 
7,563 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by Epirex

Hi, thanks for replying, I have another query. Do I have to do a complete partition of the SD? Or just remove any kind of partition you have?

You need to repartiiton whole external SD card. Do not do that with internal memory, just external sd.

And stock recovery needs external SD card, if you do not have one it will not recognize anything.
22nd April 2014, 07:27 PM   |  #5  
Epirex's Avatar
OP Member
Flag Argentina - Catamarca
Thanks Meter: 24
 
83 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by shut_down

You need to repartiiton whole external SD card. Do not do that with internal memory, just external sd.

And stock recovery needs external SD card, if you do not have one it will not recognize anything.

Well, thank you very much!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes