Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,130 Members 53,940 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] I need help!!!!

Tip us?
 
anseroner
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Apr 2014
Default [Q] I need help!!!!

Hello fellow members, im in need of help I have a galaxy s2 epic 4g touch from sprint and I have cwm based recovery v6.0.3.4 on it now and I flashed slimrom d710 4.3 build beta on it but when I turn it on to reboot I get the slimrom loggo flash on and off and it stays that way. Tried to restore my backup and its saying cant find file. Please help I thank u to all in advance probably a noob mistake but you gotta start somewhere.
 
bigmike6200
Old
#2  
bigmike6200's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1765
Posts: 1,421
Join Date: Mar 2013
Location: Vallejo
Quote:
Originally Posted by anseroner View Post
Hello fellow members, im in need of help I have a galaxy s2 epic 4g touch from sprint and I have cwm based recovery v6.0.3.4 on it now and I flashed slimrom d710 4.3 build beta on it but when I turn it on to reboot I get the slimrom loggo flash on and off and it stays that way. Tried to restore my backup and its saying cant find file. Please help I thank u to all in advance probably a noob mistake but you gotta start somewhere.
Try dirty flashing the ROM again and using a ROOT explorer, see if you can locate your nand. Also if you moved it, it won't show. If I am correct, the nand will have to be in the Clockwork file to recognized. Once you dirty flash, you should be back in business. If that doesn't work, then start from the begining. Wipe Data/Reset, Wipe Cache, Wipe Dalvik, Flash ROM, Flash Gapps. Hopes this helps.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes