Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,594 Members 53,886 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

How to remove clock widget from lockscreen?

Tip us?
 
greatgrandking
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 97
Join Date: Nov 2012
Default How to remove clock widget from lockscreen?

help help help.........
 
LenAsh
Old
#2  
LenAsh's Avatar
Forum Moderator
Thanks Meter 959
Posts: 2,497
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by greatgrandking View Post
help help help.........
For any kind of help, it might be wise to include Phone model and ROM.... and a reason for needing to do it, perhaps.

Moto G 16GB (Good noddy phone for Mrs Ash)
Sony Xperia ZL - Actually better than the Z for me - and LOUD! (daughter 1)
LG G2 d802 - rooted Stock 80220C with Bloat removed (daughter 2)
Sony Xperia Z2 - rooted stock (me)
iPAD 2 - was good in 2011, now seems a bit pants!
 
60nine
Old
#3  
60nine's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 647
Posts: 835
Join Date: May 2012
Location: Zagreb

 
DONATE TO ME
i'd also like either to remove it or scale it down because it's way too big... (kk stock d802, twrp)
Enjoy my mixes and drop a comment there if you like them: www.soundcloud.com/60nine or www.mixcrate.com/60nine

- LG G2 D802 - Bruce's Stock v20f KK4.4.2 // Dorimanx kernel 6.x
- LG Optimus 2x - TonyP's TheRom v26 + Kowalski kernel
- Prestigio Multipad PMP7100D - Stock JB4.1.1
 
greatgrandking
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 97
Join Date: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by LenAsh View Post
For any kind of help, it might be wise to include Phone model and ROM.... and a reason for needing to do it, perhaps.
d802 model...........rom is pardus HD rom.....
 
greatgrandking
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 97
Join Date: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by 60nine View Post
i'd also like either to remove it or scale it down because it's way too big... (kk stock d802, twrp)
i think its stupid to give such a huge size of clock widget when you can see the time from status bar....in lockscreen ....so annoying
The Following User Says Thank You to greatgrandking For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
60nine
Old
#6  
60nine's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 647
Posts: 835
Join Date: May 2012
Location: Zagreb

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by greatgrandking View Post
i think its stupid to give such a huge size of clock widget when you can see the time from status bar....in lockscreen ....so annoying
exactly... or they could just give us the option to be able to scale it down - it would look much better in half size...
Enjoy my mixes and drop a comment there if you like them: www.soundcloud.com/60nine or www.mixcrate.com/60nine

- LG G2 D802 - Bruce's Stock v20f KK4.4.2 // Dorimanx kernel 6.x
- LG Optimus 2x - TonyP's TheRom v26 + Kowalski kernel
- Prestigio Multipad PMP7100D - Stock JB4.1.1
 
robogo1982
Old
#7  
robogo1982's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 417
Posts: 1,387
Join Date: Apr 2011
Location: Osijek
Tap, hold and drag up to remove?
| LG G2 | D802 | stock | 72 hrs on a single charge
| Samsung Galaxy S4 I9505 | custom ROM | [sold]
| Sony Xperia Z | stock | [sold]
| Samsung Galaxy S3 GT-I9300 | custom ROM | [sold]
| Samsung Galaxy S2 GT-I9100 | stock | [sold]
| Samsung Galaxy S GT-I9000 | custom ROM | [sold]
| HTC Desire | stock | [sold]
| HTC Hero | stock | [sold]
:: i'm a lazy mug who doesn't update his signature that often ::

The Following User Says Thank You to robogo1982 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
60nine
Old
#8  
60nine's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 647
Posts: 835
Join Date: May 2012
Location: Zagreb

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by robogo1982 View Post
Tap, hold and drag up to remove?
yes, i knew that, and what about resizing? it scales up even the timely custom widget
Enjoy my mixes and drop a comment there if you like them: www.soundcloud.com/60nine or www.mixcrate.com/60nine

- LG G2 D802 - Bruce's Stock v20f KK4.4.2 // Dorimanx kernel 6.x
- LG Optimus 2x - TonyP's TheRom v26 + Kowalski kernel
- Prestigio Multipad PMP7100D - Stock JB4.1.1
 
AyDee
Old
#9  
AyDee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 803
Posts: 1,247
Join Date: Sep 2010
Location: Mobile

 
DONATE TO ME
You could make a blank transparent widget with zooper. Or edit LGKeyguard.apk
 
KilluaZoldyck
Old
#10  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 17
Join Date: Apr 2014
Location: Chennai
Try using zooper widget to create a new blank widget
Add it to a new screen
Replace the clock using the new widget thats what i did
Hope i helped

The Following User Says Thank You to KilluaZoldyck For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes