Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,408 Members 53,392 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[MOD][KK][CM11] Z2 systemUI with invisible PowerButton to StatusBar

Tip us?
 
alinolaw71
Old
(Last edited by alinolaw71; 25th April 2014 at 01:58 PM.)
#1  
alinolaw71's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 937
Posts: 944
Join Date: Jan 2013
Location: sari
Default [MOD][KK][CM11] Z2 systemUI with invisible PowerButton to StatusBar


hi guys.i back with new 1:
Add Invisible Power Button to Status Bar
tanx of bro dipesh1502 for his usfull guid.and in the end if u like my works just press tanx.
enjoy it.




Quote:
it will add an invisible power button on the Clock on the Top Right of the Status Bar




features :

_ by touching it once you can screen off
_ by long pressing it you can access the power menu




DOWNLOAD :

Z2 systemui with invisible PowerButton to StatusBar


hdpi device like Arc/S download this version

.



* this mod work on hdpi ,mdpi, xhdpi & xxhdpi device *


___________________________________
The Following 8 Users Say Thank You to alinolaw71 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ryan.vandalz
Old
#2  
ryan.vandalz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 56
Posts: 137
Join Date: Sep 2013
Will try :thumbup:

Sent from my LT18i using xda app-developers app

---------- Post added at 09:51 AM ---------- Previous post was at 09:01 AM ----------

Not working with ultrakat rom mate,just black,statbar and navbar gone.
Sorry i cant send you logs,btw thnks for your work.

Sent from my LT18i using xda app-developers app
 
nie11kun
Old
#3  
nie11kun's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 96
Posts: 291
Join Date: May 2013
Location: hanzhong
after flash this
my statusbar disappear with black backgrand always
and i can not change wallpers still black^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Press “Thanks” if i helped you
 
alinolaw71
Old
(Last edited by alinolaw71; 25th April 2014 at 02:00 PM.)
#4  
alinolaw71's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 937
Posts: 944
Join Date: Jan 2013
Location: sari
Quote:
Originally Posted by ryan.vandalz View Post
Will try :thumbup:

Sent from my LT18i using xda app-developers app

---------- Post added at 09:51 AM ---------- Previous post was at 09:01 AM ----------

Not working with ultrakat rom mate,just black,statbar and navbar gone.
Sorry i cant send you logs,btw thnks for your work.

Sent from my LT18i using xda app-developers app

pls flash this. :

http://www.mediafire.com/download/a5...r-justhdpi.zip
.
 
alinolaw71
Old
(Last edited by alinolaw71; 25th April 2014 at 02:00 PM.)
#5  
alinolaw71's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 937
Posts: 944
Join Date: Jan 2013
Location: sari
Quote:
Originally Posted by nie11kun View Post
after flash this
my statusbar disappear with black backgrand always
and i can not change wallpers still black^^^^^^^^^^^^^^^^^^

pls say your rom build-flash this :


http://www.mediafire.com/download/a5...r-justhdpi.zip
.
 
nie11kun
Old
#6  
nie11kun's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 96
Posts: 291
Join Date: May 2013
Location: hanzhong
Quote:
Originally Posted by alinolaw71 View Post
pls say your rom build-flash this :


http://www.mediafire.com/download/a5...r-justhdpi.zip
.
3.19build
Will try this one tomorrow

Sent from my LT18i using xda app-developers app
Press “Thanks” if i helped you
 
jacob2801
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jan 2014
Pls add screenshot bro?

Sent from my ST18i using Tapatalk
 
alinolaw71
Old
#8  
alinolaw71's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 937
Posts: 944
Join Date: Jan 2013
Location: sari
Quote:
Originally Posted by jacob2801 View Post
Pls add screenshot bro?

Sent from my ST18i using Tapatalk
bro screen shot about what?

nothing chang but when u touch on status clock your screen will off
 
jacob2801
Old
#9  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jan 2014
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1398444217432.jpg
Views:	900
Size:	14.2 KB
ID:	2708279
This Is it???

Sent from my ST18i using Tapatalk
 
nie11kun
Old
#10  
nie11kun's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 96
Posts: 291
Join Date: May 2013
Location: hanzhong
Quote:
Originally Posted by alinolaw71 View Post
pls say your rom build-flash this :


http://www.mediafire.com/download/a5...r-justhdpi.zip
.
Sorry
Try again and the same issue with 319 build

Sent from my LT18i using xda app-developers app
Press “Thanks” if i helped you

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes