FORUMS
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Battery changing problem after OTA update to KK 4.4.2

26th April 2014, 11:41 AM |#1  
OP Member
Thanks Meter: 7
 
More
Is anyone have this problem after update to KK? Normally it took only about 6 hours to get full charge. Now it took 8 hours I get only 60%. Any idea?
 
 
26th April 2014, 10:26 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 43
 
More
People are generally reporting the opposite. I wonder if it might take a factory reset to fix it.

Sent from my SM-P600 using Tapatalk
27th April 2014, 12:37 PM |#3  
OP Member
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by compumasta

People are generally reporting the opposite. I wonder if it might take a factory reset to fix it.

Sent from my SM-P600 using Tapatalk

Yes it fixed the problem after factory reset

Sent from my SM-P600 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to jimaginet For This Useful Post: [ View ]
27th April 2014, 04:47 PM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 43
 
More
Glad it worked for you!

Sent from my LG-D801 using Tapatalk
27th April 2014, 09:14 PM |#5  
Senior Member
Flag Newcastle Upon Tyne
Thanks Meter: 153
 
More
Quote:
Originally Posted by jimaginet

Yes it fixed the problem after factory reset

Sent from my SM-P600 using Tapatalk 2

Yeah I think I'm going to factory reset when I update as it seems to be the best way to ensure a flawless uldate or atleast a niggly free update (minus the bugs that exist in 4.4 ofcourse whatever they may be).

Sent from Galaxy Note 10.1 2014 Edition via Tapatalk.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes