Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,324 Members 42,234 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[FTF]Z2 D6503_17.1.A.2.69_TW.ftf

Tip us?
 
dx9901mk5
Old
(Last edited by dx9901mk5; 26th April 2014 at 12:28 PM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 23
Join Date: Sep 2010
Location: Kaohsiung
Default [FTF]Z2 D6503_17.1.A.2.69_TW.ftf

Downliad link:https://mega.co.nz/#F!u1gwxIbS!2ptAE3Qd2GkfPyacpjaHYQ

Z2 D6503_17.1.A.2.69_TW (Taiwan).ftf


It just fix some bugs!(ex:some game app figure breaking fix! )

PS:not 17.1.A.2.55, is 17.1.A.2.69
The Following 2 Users Say Thank You to dx9901mk5 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Fenix
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 131
Join Date: May 2005
Great, thanks
 
dx9901mk5
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 23
Join Date: Sep 2010
Location: Kaohsiung
Quote:
Originally Posted by Fenix View Post
Great, thanks
 
Fenix
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 131
Join Date: May 2005
Flashed it, seems ok so far.

Sent from my D6503 using Tapatalk
 
Brody5
Old
#5  
Brody5's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 38
Posts: 155
Join Date: Aug 2011
Location: England
Is this a global rom?

Sent from my D6503 using XDA Premium 4 mobile app
PHONE
Device - HTC One M7UL S-OFF
Rom - Insertcoin Sense 6
 
Fenix
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 131
Join Date: May 2005
I have flashed it on vodafone germany branded, unlocked. Seems great so far, no more heating, battery drain...
 
augie7107
Old
#7  
augie7107's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 152
Posts: 1,391
Join Date: Mar 2009
Location: Boston
Quote:
Originally Posted by Brody5 View Post
Is this a global rom?

Sent from my D6503 using XDA Premium 4 mobile app
Yes it is, Global LTE.

Sent from my D6503 using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to augie7107 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
cdd543
Old
(Last edited by cdd543; 27th April 2014 at 07:15 AM.)
#8  
cdd543's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 26
Posts: 218
Join Date: Sep 2007
Location: 5280
This killed my lte option. I've reloaded the apn several times and lte isn't an option in the preferences any more.
OK after seeing the other thread they apparently just changed the icon to 4G only. Weird.
 
Fenix
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 131
Join Date: May 2005

Works on mine...

Sent from my D6503 using Tapatalk
 
plasmidium
Old
#10  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 76
Join Date: Jul 2010
4G=LTE it is the Same.
In Europ we use it under the LTE
Rest of the World say 4G

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Google Play Store 4.9 Brings New, Image-Rich UI with a Hint of Material Design

It’s not Wednesday yet, but we’ve got a great … more

Remove Unnecessary WhatsApp Elements with Xposed

In modern life, you can’t underestimate the power ofthe dark sidemessaging … more

MaR-V-iN to Talk Google and Android APIs at XDA:DevCon 2014

Our international xda:devcon 14in Manchester, UK on the weekend of September … more

But First, Let Me Take a #Selfie

“Today while browsing XDA,I’m going tocheck to seeif my favorite ROM has been updated–but … more