FORUMS

OnePlus 2 Forums: Discuss Everything About The OP2!

Now that the OnePlus 2 has been officially unveiled and that we have had close-up … more

Intel & Micron Announce “Revolutionary” Storage Tech

Intel & Micron have announced 3D Xpoint technology—”the … more

Google Now Interfaces With Third-Party Messaging Apps

Google has announced that Ok Google voice commands can now be used to send … more

Make Your Lockscreen More Productive With Widgets

Are you running Android Lollipop? Do you miss the ability to add widgets to your lock … more

Any way to seperate notification tone volume from ringtone volume?

1,121 posts
Thanks Meter: 184
 
By kanej2006, Senior Member on 25th April 2014, 06:15 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Previously, I had a sound/volume manager app which allowed me to independently adjust call volume, notification volume, ringtone volume, etc...

Now, regardless of what app I use, settings keep reverting back.

Example, I would like to set the notification tone volume to 3/10 and ringtone volume to 6/10. Every time I do this, it keeps going back to default settings and both notification tone/ringtone volume stay the same regardless.

This is a KitKat issue and never did I have this problem before.

Any other way to adjust volume notifications independently and saving the newly selected volumes?
 
 
26th April 2014, 07:02 AM |#2  
YawningCat's Avatar
Senior Member
Flag Seremban
Thanks Meter: 79
 
More
Install Xposed Framework & Then Install Gravity Box [KK] 😀

Sent from my C6802 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to YawningCat For This Useful Post: [ View ]
26th April 2014, 02:08 PM |#3  
OP Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 184
 
More
Quote:
Originally Posted by YawningCat

Install Xposed Framework & Then Install Gravity Box [KK] 😀

Sent from my C6802 using Tapatalk

Thank you. Did this and was able to successfully change the volumes independently.

Any option to remove the navigation bar below the screen/full screen mode?
26th April 2014, 09:57 PM |#4  
blueether's Avatar
Senior Member
Flag Te Awamutu, New Zealand
Thanks Meter: 1,637
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kanej2006

Thank you. Did this and was able to successfully change the volumes independently.

Any option to remove the navigation bar below the screen/full screen mode?

I think that that is in gravity box as well
27th April 2014, 09:55 AM |#5  
OP Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 184
 
More
Quote:
Originally Posted by blueether

I think that that is in gravity box as well

Possibly, however, I was able to allow apps of my choice to launch in full screen by selecting immersive mode in App settings, used with gravity box.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes