FORUMS

What Features Do You Look for in a Gallery App?

With so many different options to choose from, finding the right Gallery app may be a … more

Google Photos ‘Unlimited’ Storage Reportedly Being Capped

When Google Photos was announced, many of us thought very highly … more

Sprint Moves to Lift Video Streaming Limit for All-In

Yesterday, Sprint announced a new unlimited scheme that offered customers an … more

Xiaomi Releases Kernel Source Code For Mi4i

If you’ve been following the XDA News Portal lately, you might have noticed an … more

Any way to seperate notification tone volume from ringtone volume?

1,095 posts
Thanks Meter: 176
 
By kanej2006, Senior Member on 25th April 2014, 06:15 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Previously, I had a sound/volume manager app which allowed me to independently adjust call volume, notification volume, ringtone volume, etc...

Now, regardless of what app I use, settings keep reverting back.

Example, I would like to set the notification tone volume to 3/10 and ringtone volume to 6/10. Every time I do this, it keeps going back to default settings and both notification tone/ringtone volume stay the same regardless.

This is a KitKat issue and never did I have this problem before.

Any other way to adjust volume notifications independently and saving the newly selected volumes?
 
 
26th April 2014, 07:02 AM |#2  
YawningCat's Avatar
Senior Member
Flag Seremban
Thanks Meter: 79
 
More
Install Xposed Framework & Then Install Gravity Box [KK] 😀

Sent from my C6802 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to YawningCat For This Useful Post: [ View ]
26th April 2014, 02:08 PM |#3  
OP Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 176
 
More
Quote:
Originally Posted by YawningCat

Install Xposed Framework & Then Install Gravity Box [KK] 😀

Sent from my C6802 using Tapatalk

Thank you. Did this and was able to successfully change the volumes independently.

Any option to remove the navigation bar below the screen/full screen mode?
26th April 2014, 09:57 PM |#4  
blueether's Avatar
Senior Member
Flag Te Awamutu, New Zealand
Thanks Meter: 1,634
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kanej2006

Thank you. Did this and was able to successfully change the volumes independently.

Any option to remove the navigation bar below the screen/full screen mode?

I think that that is in gravity box as well
27th April 2014, 09:55 AM |#5  
OP Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 176
 
More
Quote:
Originally Posted by blueether

I think that that is in gravity box as well

Possibly, however, I was able to allow apps of my choice to launch in full screen by selecting immersive mode in App settings, used with gravity box.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes