Learn to Sync Files Between Android And PC with Unison

Dropbox and similar cloud services are great if youre planning to keep your files … more

OnePlus Indian Ban Lifted, Android One Expanding – XDA TV

Android 5.0.1 Lollipop is available for the Nvidia SHIELD Tablet! That and … more

Nvidia and Robotics w/ Barrett Williams – XDA:DevCon 2014

Robotics continues to dominate our videos from this years XDA:DevCon 2014 in … more

Speed Up Deodexing with JoelDroid Batch Deodexer

Android 5.0 Lollipop brings many under-the-hood changes like changing the default compiler … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Rooting Issues

OP essenceofveles

28th April 2014, 12:29 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
I have a Verizon SCH-I535.10, Android 4.3, ML1 phone that I attempted to root with Saferoot. My root checker said everything worked properly, but I cannot access my root/data folder or fully delete bloatware that came with my phone (with multiple applications, like ES File Explorer or File Expert). I used saferoot, because according to multiple posts, this build of phone and 4.3 make it hard to root. Can anyone explain to me what's going on/what I can do? Thanks.
29th April 2014, 06:17 PM   |  #2  
ShapesBlue's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 852
 
4,539 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by essenceofveles

I have a Verizon SCH-I535.10, Android 4.3, ML1 phone that I attempted to root with Saferoot. My root checker said everything worked properly, but I cannot access my root/data folder or fully delete bloatware that came with my phone (with multiple applications, like ES File Explorer or File Expert). I used saferoot, because according to multiple posts, this build of phone and 4.3 make it hard to root. Can anyone explain to me what's going on/what I can do? Thanks.

Try this forum. It's for the ML1 update

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2575661

Sent from my SCH-I535 using Xparent ICS Tapatalk 2
2nd May 2014, 08:24 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by ShapesBlue

Try this forum. It's for the ML1 update

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2575661

Sent from my SCH-I535 using Xparent ICS Tapatalk 2

Thanks for the reply, but this doesn't really solve my problem or answer my question. Am I doing something wrong? Thanks.
2nd May 2014, 08:29 PM   |  #4  
ShapesBlue's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 852
 
4,539 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by essenceofveles

Thanks for the reply, but this doesn't really solve my problem or answer my question. Am I doing something wrong? Thanks.

Sounds to me like you took the OTA on the 4.3 locked bootloader hence why I suggested that forum. I'm not on the locked 4.3 myself so I am unaware of how it works
2nd May 2014, 08:40 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by ShapesBlue

Sounds to me like you took the OTA on the 4.3 locked bootloader hence why I suggested that forum. I'm not on the locked 4.3 myself so I am unaware of how it works

Oh. I guess I'll have to do more search on how to root this phone then. Thanks.
2nd May 2014, 10:08 PM   |  #6  
Senior Member
Flag Jackson
Thanks Meter: 84
 
420 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by essenceofveles

Oh. I guess I'll have to do more search on how to root this phone then. Thanks.

do you see the super user apk?
did a pop up show promting for root on any programs ( titanium, goo manager, rom manager...)?
did you update the super user binarys ( i think that is what it is called update to the latest su)
try another su app from the market?

good luck
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes