Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Major Update for the Sony Smartwatch 2 Brings DND and More

With the wearables landscape now dominated by Android Wear and Pebble, its … more

How to Root Android Wear 5.0.1 Lollipop Devices – XDA TV

The Lollipop update for Android Wear devices has hit the market and people are … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Take off demo mode

OP Fstall303

25th August 2013, 05:29 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 37
 
117 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
So here is the story. I bought a phone on craigslist to keep my unlimited data with Verizon. I called and checked the esn and it was clean.I go to activate the phone after I purchase and the demo mode keeps coming on every few minutes. Is there anyway to take it off???????????
25th August 2013, 12:03 PM   |  #2  
craigbailey1986's Avatar
Senior Member
Flag Conley
Thanks Meter: 293
 
1,890 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Seems like you bought a store version. Have you don't a factory reset? Demo mode is an app. I believe the store crew has to login to it.

Sent from my XT1080 using XDA Premium 4 mobile app
25th August 2013, 12:17 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 37
 
117 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
I tried a reset and it didn't work it pops back up. I tried disabling and uninstalling app and it reappears
25th August 2013, 01:11 PM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 37
 
117 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
only lets me charge to 40 percent too
25th August 2013, 10:56 PM   |  #5  
craigbailey1986's Avatar
Senior Member
Flag Conley
Thanks Meter: 293
 
1,890 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Sounds like a defective unit. If you have insurance have it replaced even if you didn't buy it from them assurion will replace it.

Sent from my XT1080 using XDA Premium 4 mobile app
5th September 2013, 06:57 AM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 28
 
239 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Did you ever resolve this George?

Sent from my Xoom using XDA Premium 4 mobile app
17th September 2013, 08:43 AM   |  #7  
mikevipsr's Avatar
Member
Flag Shreveport, LA
Thanks Meter: 37
 
78 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
Quote:
Originally Posted by Fstall303

So here is the story. I bought a phone on craigslist to keep my unlimited data with Verizon. I called and checked the esn and it was clean.I go to activate the phone after I purchase and the demo mode keeps coming on every few minutes. Is there anyway to take it off???????????



you can disable Demo Mode by using a Launcher like Apex. Hold home screen for two seconds then select Shortcuts. Now select Activities then scroll down to Demo mode, expand then select ".DemoModeActivity"

From there an icon will be placed upon your home screen. Touch it and follow the prompts.
11th December 2013, 07:59 PM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
1 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
For Motorola Droid devices, the password to wipe the device after it being set in Demo mode is " demomodeexit ".

Hope this helps someone.
The Following User Says Thank You to exnizzle For This Useful Post: [ View ]
13th December 2013, 06:42 AM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 229
 
1,343 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Couldn't you root the device and use an app such as Titanium Back Up to remove the Demo Mode application? I always delete it when I debloat my Ultta

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
21st January 2014, 09:25 AM   |  #10  
Senior Member
Flag CWB
Thanks Meter: 13
 
191 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by exnizzle

For Motorola Droid devices, the password to wipe the device after it being set in Demo mode is " demomodeexit ".

Hope this helps someone.

this worked for me. thank you

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes