Learn How to Create an Old School Dialer

XDA is not only a great source for custom ROMs, kernels, and various modifications for numerous … more

USB Desktop Charger Roundup – XDA TV

Sometimes you learn one way to do something, and that’s the way you do it forever. You never … more

Samsung Galaxy Grand Duos Receives Early CM12 Port

Samsung Galaxy Grand is a dual-SIM phone with a 5 screen that was announced two years ago. … more

Google Adds New Features to Drive, Sheets, Slides and Docs

In the last few months, Google has been working very hard to adapt all its apps to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

please help! im made a mistake

OP ninja08

2nd May 2014, 07:49 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 4
 
60 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Okay Ive search the forums and Google for 5 hours straight I've found close solutions but nothing worked

First I'm stupid I didn't back up when I flashed a new ROM.(liberty s4)

Second I should've stopped when it asked if this was the international version

Third I don't think I should've installed the radio

So my device now doesn't get passed the HTC boot screen.
I am able to get into recovery (twrp)
But my computer doesn't detect my device so sideload and One s aio tool kit doesn't work


I have no idea what to do PLEASE HELP
2nd May 2014, 09:24 AM   |  #2  
LS.xD's Avatar
Senior Member
Lübeck
Thanks Meter: 591
 
1,855 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Question
Quote:
Originally Posted by ninja08

Okay Ive search the forums and Google for 5 hours straight I've found close solutions but nothing worked

First I'm stupid I didn't back up when I flashed a new ROM.(liberty s4)

Second I should've stopped when it asked if this was the international version

Third I don't think I should've installed the radio

So my device now doesn't get passed the HTC boot screen.
I am able to get into recovery (twrp)
But my computer doesn't detect my device so sideload and One s aio tool kit doesn't work


I have no idea what to do PLEASE HELP

May you post bootloader infromation? Hboot/firmware/radio/CID ?
4th May 2014, 02:17 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 4
 
60 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by LS.xD

May you post bootloader infromation? Hboot/firmware/radio/CID ?

Vle pvt ship s on
Hboot- 2.15.0000
Radio 1.13.50.05.31
Opendsp v31.1.0.45.0815
Emmc-boot
4th May 2014, 02:23 AM   |  #4  
LS.xD's Avatar
Senior Member
Lübeck
Thanks Meter: 591
 
1,855 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
And the CID? Connect fastboot and Type "fastboot getvar all" to See the cid

Sent from my beloved HTC One S using (most time buggy) Tapatalk
4th May 2014, 02:22 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
29 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Quote:
Originally Posted by ninja08

Okay Ive search the forums and Google for 5 hours straight I've found close solutions but nothing worked

First I'm stupid I didn't back up when I flashed a new ROM.(liberty s4)

Second I should've stopped when it asked if this was the international version

Third I don't think I should've installed the radio

So my device now doesn't get passed the HTC boot screen.
I am able to get into recovery (twrp)
But my computer doesn't detect my device so sideload and One s aio tool kit doesn't work


I have no idea what to do PLEASE HELP

I had the same problem and didn't know how to solve it
I had to install a new Rom using the USB otg and twrp, which is the only recovery that loads an otg

Enviado desde mi HTC One S mediante Tapatalk
4th May 2014, 05:23 PM   |  #6  
LS.xD's Avatar
Senior Member
Lübeck
Thanks Meter: 591
 
1,855 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
There are different ways to fix for sure Using OTG is really non common and kinda exotic

Sent from my beloved HTC One S using (most time buggy) Tapatalk
5th May 2014, 12:18 AM   |  #7  
OP Member
Thanks Meter: 4
 
60 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by Verdera11

I had the same problem and didn't know how to solve it
I had to install a new Rom using the USB otg and twrp, which is the only recovery that loads an otg

Enviado desde mi HTC One S mediante Tapatalk

I have an otg! So just load a ROM on to it and flash it?
5th May 2014, 12:28 AM   |  #8  
LS.xD's Avatar
Senior Member
Lübeck
Thanks Meter: 591
 
1,855 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
I'd suggest running a stock firmware/RUU . Thats why I asked for the CID. You can try OTG but the way I suggest is (nearly) guaranted to work.

Sent from my beloved HTC One S using (most time buggy) Tapatalk
6th May 2014, 01:51 PM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
29 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Quote:
Originally Posted by ninja08

I have an otg! So just load a ROM on to it and flash it?

Yes that is
Or you can use the RUU option as last option, because you will lose all the data and the superuser access
Your mobile will be like a new One S, but with the bootloader unlock I think
Sometimes you need S-Off to flash any different RUU

Enviado desde mi HTC One S mediante Tapatalk
6th May 2014, 01:59 PM   |  #10  
LS.xD's Avatar
Senior Member
Lübeck
Thanks Meter: 591
 
1,855 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Info 2
Quote:
Originally Posted by Verdera11

Yes that is
Or you can use the RUU option as last option, because you will lose all the data and the superuser access
Your mobile will be like a new One S, but with the bootloader unlock I think
Sometimes you need S-Off to flash any different RUU

Enviado desde mi HTC One S mediante Tapatalk


If his system is bricked atm --> he will lose his data in ANY case...

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes