FORUMS

[q] Looking for camera fix for AOSP/CM based roms

179 posts
Thanks Meter: 99
 
By Paradelle, Senior Member on 2nd May 2014, 08:43 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Morning everyone!

I'm certain that recently someone posted a fix for the camera problems on AOSP/CM based roms. I've been through a variety of threads, but can't find it. Am I imagining it? If not, does anyone have a link?

Thank you!
 
 
2nd May 2014, 08:53 AM |#2  
omegahanggara's Avatar
Senior Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 155
 
More
Quote:
Originally Posted by Paradelle

Morning everyone!

I'm certain that recently someone posted a fix for the camera problems on AOSP/CM based roms. I've been through a variety of threads, but can't find it. Am I imagining it? If not, does anyone have a link?

Thank you!

What ROM? And which version?
2nd May 2014, 12:18 PM |#3  
Paradelle's Avatar
OP Senior Member
Flag Scotland
Thanks Meter: 99
 
More
Quote:
Originally Posted by omegahanggara

What ROM? And which version?

I'm currently on the latest CM 11 nightly, but have had the same problem with PA, Liquid Smooth etc
2nd May 2014, 12:30 PM |#4  
omegahanggara's Avatar
Senior Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 155
 
More
Wipe cache + dalvik cache. Reboot. Leave it 5 minutes. Clear camera data, hold your phone steady, open camera app. There should be notification Windows ask you, whether you want to use location tag or not. Don't tap anything! I repeat, don't tap anything. Leave it 10 - 15 seconds. You'll see the background actually is your camera on streaming. Try to move it slowly, and make sure if camera is calibrated.

Sent from my C6903 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes