FORUMS

AOSP 5.1 Lollipop for Nexus Q

Google Nexus Q is an intriguing device released with Android 4.0 Ice Cream Sandwich. It was abandoned by … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (Apr 17 – 24)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Glimpse Notifications: Easier Lockscreen Notifications

Lollipop brought a revamp to the lockscreen, taking away custom widgets but … more

What Are the Best Looking Apps on Android?

As more developers are updating their apps with Material Design elements, we’re … more
Thread Deleted Subscribe to Thread Email Thread

Skype on the Wizard

14th August 2006, 07:30 PM |#1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
More
I'd like to get Skype working on the Wizard. I've tried searching but there doesn't seem to be a comprehensive guide.

I also just tried downloading from Skype.com for the pocketpc 312mhz version and it downloads and installs ok, however at the EULA stage the text doesn't all fit on screen so I am unable to accept the EULA and test it.

Can anyone give any hints and tips? Perhaps the I-Mate cab is available as apparently that may be optimised for the Wizard.

I have a Wizard with the new T Mobile UK firmware.

Many thanks for your help.
 
 
14th August 2006, 07:56 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Skype on the Wizard
...did you install low cpu version (cab version or pc-windows executable). I installed it from...

http://www.freecabs.de/

program1 (new), you've got to search a little (great place, though, for other freeware).

...and i didn't had any EULA issues.
14th August 2006, 08:55 PM |#3  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
More
many thanks i'll give that a try
14th August 2006, 10:48 PM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I've installed the low-cpu version and even with the wizard overclocked around 240 I find the voice quality not adequate enough.
14th August 2006, 11:08 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Skype on the Wizard
...with overclocking you're able to use high cpu and therefor better quality. Also there are some threads around to improve mic & phone sounds...
14th August 2006, 11:21 PM |#6  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
More
I tried the low cpu beta install linked from the freecabs site, same issue, I get the eula and just see a t at the end and no yes / no / i agree to progress past this.

Anyone else have any ideas?
15th August 2006, 12:51 AM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I'm assuming all of these require the use of skype, what other software is out there that lets you use VoiP on these phones? (We use VoiP at the office, but not Skype)
15th August 2006, 01:29 AM |#8  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Skype on the Wizard
...i don't know any other VoIP software because at this moment there are 3 million skype users online, and i wanna stay in contact with them, so i didn't looked for any other. Or can other VoIP-servers connect with skype servers?...
15th August 2006, 02:06 AM |#9  
cjmedina's Avatar
Senior Member
Flag san diego california
Thanks Meter: 1
 
More
i down loaded the low cpu cab and it sound real bad even with my qtek 9100 over clocked at 252 and using wifi
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes