Lenovo Officially Owns Motorola, Following ~$3 Billion Deal

Google is now officially no longer the owner American phone manufacturer … more

Microsoft Band Fitness Tracker Announced, Available

The wearable market has been around for a few years, with Pebble and Samsung smartwatches … more

Forums Added for the Oppo R5, Oppo N3, and Xiaomi Redmi Note

Just yesterday, Oppo unveiled a pair of rather unique smartphones, the Oppo … more

How to Play Music From Android Wear – XDA TV

Yesterday, we showed you how to do some advanced things with your Moto 360 quite easily … more
Post Reply

list your TyTn software issues

OP Facedanzr

15th August 2006, 12:31 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
25 posts
Join Date:Joined: May 2006
I think we need a thread where we can post the software issues that occurs on our TyTn's.

1. I get a lot of flickering when using TCPMP
Solution: ......none

2. Spb pocket plus seems to slow down my device and cause ocational hangups
Solution: Wizbar and iLauncher
15th August 2006, 12:34 PM   |  #2  
goestoeleven's Avatar
Senior Member
Flag Boston
Thanks Meter: 1
 
515 posts
Join Date:Joined: Feb 2005
More
Sprite Backup 5.1 (for backup to PC) won't work with "Advanced Networking Features" turned on. It works fine with that feature turned off though.
15th August 2006, 02:22 PM   |  #3  
Senior Member
New York
Thanks Meter: 3
 
199 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
I really prefer Pocket Plus over Wizbar, so if anybody can figure out a solution to this problem, which I'm having as well, that would rock!
15th August 2006, 02:43 PM   |  #4  
Junior Member
Bangkok
Thanks Meter: 0
 
21 posts
Join Date:Joined: Dec 2004
Pocket Plus
If you go into the settings for SPB Pocket Plus and disable the Safe Mode feature, it will eliminate the problems you are experiencing.

At least it did for me! Good Luck.
15th August 2006, 03:12 PM   |  #5  
Sleuth255's Avatar
Retired Senior Moderator
Flag Milwaukee
Thanks Meter: 39
 
3,543 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
More
hmmm... I've not noticed any Spb Pocket Plus slowness issues and I have safe mode enabled. I'm running v3.1.2 build 5372. What, specifically, are the symptoms?
15th August 2006, 04:18 PM   |  #6  
Member
Thanks Meter: 0
 
47 posts
Join Date:Joined: Aug 2006
1) pocket plus slowdowns here too!.. or any spb software for that matter

2) Agile messenger seems to sign me off when the device is in "power off" mode.. ie when I tap the power button to shut off the screen.

3) Most slowdowns seem to appear from Today Plugins
16th August 2006, 01:53 AM   |  #7  
Senior Member
Flag London, UK
Thanks Meter: 58
 
200 posts
Join Date:Joined: Aug 2006
More
Re: list your TyTn software issues
Quote:
Originally Posted by Facedanzr

1. I get a lot of flickering when using TCPMP
Solution: ......none

See my comments here (and watch the thread for further developments):

http://www.corecodec.com/index.php?o...0&topic=3046.0
16th August 2006, 04:37 AM   |  #8  
jeezus's Avatar
Senior Member
Flag Nokia
Thanks Meter: 3
 
125 posts
Join Date:Joined: Jul 2006
More
Today plugins seem to slow the device down a bit.
SPB Pocket Plus seems to slow down the device a lot!

Using Wisbar advance (gotta love the cascading menu) and pocketweather and pocketbreeze currently, luckily they dont seem to slow the device.

Otherwise have not had much problems with anything.
16th August 2006, 09:28 PM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Aug 2006
Re: list your TyTn software issues
[quote="Facedanzr"]I think we need a thread where we can post the software issues that occurs on our TyTn's.

1. I get a lot of flickering when using TCPMP
Solution: ...... I noticed very bad flickering and "xvid/divx partitioned data or something"

I fixed this by selecting options--video--raw frame buffer

i think ati imageon not liking tcpmp

Also im SURE my v1605 came with msn messenger but somehow disappeared now i cant find it by looking in windows folder, have tried copying instmsgr.exe from another wm5 device and also tried installing pockey msn but didnt pay the 10 MS want for it..

I will try agile or imov but cannot see why i dont have this on device anymore and hard reset didnt bring it back either

additional: how can i send all contacts to my pc?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes