Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,785,988 Members 54,622 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Wind Mobile Canadian carrier

Tip us?
 
indianx
Old
(Last edited by indianx; 5th May 2014 at 06:43 PM.)
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 14
Posts: 257
Join Date: Feb 2011
Location: Vancouver
Default Wind Mobile Canadian carrier

Hi,

I have a HTC One M8 Verizon. somehow it does not detect the WIND mobile carrier.

I have s-off, rooted and Revolution ROM installed. Still I not working.
It supposed to be unlocked and work with T-Mobile. My old lg g2 is from tmobile and unlocked, which works without any problems with the Wind Mobile wcdma.
Changed Cid to 11111111

There is no issues with are all the others carriers like Rogers, Telus, Fido, Virgin and Bell. I successfully tested with them work colleagues Sims.

Any idea i can detect Wind Mobile?
LG G2 D801
  • Philz Touch 6.15.4 D801
 
Napoleones
Old
#2  
Napoleones's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 9
Posts: 139
Join Date: May 2014
Correct me if I'm wrong, I think, an M8 will work with Wind Mobile if you bought it unlock not from any carrier.
 
indianx
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 14
Posts: 257
Join Date: Feb 2011
Location: Vancouver
Quote:
Originally Posted by Napoleones View Post
Correct me if I'm wrong, I think, an M8 will work with Wind Mobile if you bought it unlock not from any carrier.
This one is from Verizon and it comes unlocked.

Works on any provider except Wind Mobile
LG G2 D801
  • Philz Touch 6.15.4 D801
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes