FORUMS

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

Real Cricket 14 Graphics Mod/Workaround Needed

168 posts
Thanks Meter: 178
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Well the issue on the hand is that Real Cricket 14 By Nautilus is a really cool game with lots of features.
But they have limited the graphics for our tab.
I have a note 2 in which all the field details, stadium , boundary and the spectators can be seen.
But in tab 2 it is not available...there is no boundary or spectators stand.
I'l attach a screenshot of them both if i can, but i just need a little help to find the exact file needed to be edited to remove these graphic restrictions.
I tried GLtools to fake the GPU but it didn't help.
Thanks.
Running a P3100.

Sent Via XDA App On My Awesome P3100..!
 
 
5th May 2014, 11:25 AM |#2  
lokesh.3440's Avatar
Senior Member
Flag Shimla
Thanks Meter: 482
 
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by raamishmk

Well the issue on the hand is that Real Cricket 14 By Nautilus is a really cool game with lots of features.
But they have limited the graphics for our tab.
I have a note 2 in which all the field details, stadium , boundary and the spectators can be seen.
But in tab 2 it is not available...there is no boundary or spectators stand.
I'l attach a screenshot of them both if i can, but i just need a little help to find the exact file needed to be edited to remove these graphic restrictions.
I tried GLtools to fake the GPU but it didn't help.
Thanks.
Running a P3100.

Sent Via XDA App On My Awesome P3100..!

try changing your model name in build.prop to GT-I9505. this trick might work... It
works for me in asphalt 8
Last edited by lokesh.3440; 5th May 2014 at 11:29 AM.
The Following User Says Thank You to lokesh.3440 For This Useful Post: [ View ]
5th May 2014, 06:01 PM |#3  
raamishmk's Avatar
OP Senior Member
Flag Kanpur
Thanks Meter: 178
 
More
Will surely try it as faking the gpu didn't helped..thanks..

Sent Via XDA App On My Awesome P3100..!
The Following User Says Thank You to raamishmk For This Useful Post: [ View ]
5th May 2014, 07:14 PM |#4  
raamishmk's Avatar
OP Senior Member
Flag Kanpur
Thanks Meter: 178
 
More
Sorry @lokesh.3440 but it didn't helped.
Anything else people.?

Sent Via XDA App On My Awesome P3100..!
The Following User Says Thank You to raamishmk For This Useful Post: [ View ]
7th May 2014, 10:27 AM |#5  
raamishmk's Avatar
OP Senior Member
Flag Kanpur
Thanks Meter: 178
 
More
Come on people...any one.? :/

Sent Via XDA App On My Awesome P3100..!
21st May 2014, 10:05 AM |#6  
raamishmk's Avatar
OP Senior Member
Flag Kanpur
Thanks Meter: 178
 
More
Bump.. :/

Sent Via XDA App On My Awesome P3100..!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes