Post Reply

No APNs

23rd April 2014, 11:02 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
20 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Just rooted and sim unlocked my lg g2 ls980

but when i get to this step:


"Replace /etc/apns-conf.xml with this file and delete /data/data/com.android.providers.telephony/databases/telephony.db to make APNs stick automatically.


once i get to that step and delete telephony.db and restart the phone, telephony.db is still there! and i cant add apns!!


help plz
Last edited by MugenReborn54; 23rd April 2014 at 11:06 AM. Reason: spellcheck
23rd April 2014, 11:17 AM   |  #2  
LS.xD's Avatar
Senior Member
Lübeck
Thanks Meter: 586
 
1,855 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
You can add APNs in phone settings...

Sent from my beloved HTC One S using (most time buggy) Tapatalk
23rd April 2014, 11:25 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
20 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by LS.xD

You can add APNs in phone settings...

Sent from my beloved HTC One S using (most time buggy) Tapatalk




they dont stick if you dont delete telephony.db
so i put them in and save and right after it doesnt show up.
23rd April 2014, 11:27 AM   |  #4  
LS.xD's Avatar
Senior Member
Lübeck
Thanks Meter: 586
 
1,855 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Are you still in stock rom?

Sent from my beloved HTC One S using (most time buggy) Tapatalk
23rd April 2014, 11:30 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
20 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by LS.xD

Are you still in stock rom?

Sent from my beloved HTC One S using (most time buggy) Tapatalk

yes zv7 i believe. ive already root and techncally sim unlocked this g2 but its this last part thts fcked me over...
23rd April 2014, 11:33 AM   |  #6  
LS.xD's Avatar
Senior Member
Lübeck
Thanks Meter: 586
 
1,855 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Just use a custom rom. That will allow you to Change APNs easily. As you have a branded phone Its probably blocked by the stock rom.

Sent from my beloved HTC One S using (most time buggy) Tapatalk
The Following User Says Thank You to LS.xD For This Useful Post: [ View ]
23rd April 2014, 11:36 AM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
20 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by LS.xD

Just use a custom rom. That will allow you to Change APNs easily. As you have a branded phone Its probably blocked by the stock rom.

Sent from my beloved HTC One S using (most time buggy) Tapatalk


Greatly appreciate your fast response lsd (even tho it sounds like ill have to do this whole process all over again). Do you have any links to recommend? i have a lg g2 sprint ls980. A link to any custom roms you recommend would be great. thanks a bunch
23rd April 2014, 11:38 AM   |  #8  
LS.xD's Avatar
Senior Member
Lübeck
Thanks Meter: 586
 
1,855 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Lsd?

Sent from my beloved HTC One S using (most time buggy) Tapatalk
23rd April 2014, 11:41 AM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
20 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by LS.xD

Lsd?

Sent from my beloved HTC One S using (most time buggy) Tapatalk



sorry i meant LS.xD
23rd April 2014, 11:46 AM   |  #10  
LS.xD's Avatar
Senior Member
Lübeck
Thanks Meter: 586
 
1,855 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
I'm using PAC 4.4.2 you have to try if it runs stable on your G2

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2542006


All custom roms are rooted. Also your phone will stay unlocked as its not stored in android itself

Sent from my beloved HTC One S using (most time buggy) Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Questions and Answers by ThreadRank