Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] leaked 4.4.2 , when I'm on 3g no data , need Help

OP sqjzb

7th May 2014, 08:32 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
58 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
hello,

I'm using leaked 4.4.2 odex rom,

and I just noticed that when I'm connected to 3g network, my phone doesn't seem to be able to use the data. I can make the call, so I don't think the network was down. it is just the data that I can't use.

Screenshot is what I'm getting when I'm on 3g network (got it from doing *#0011#)

my current setting of mobile network is "Global", and I haven't done anything with the network at all..


can someone please help me with this?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	KakaoTalk_20140506_232407.jpg
Views:	57
Size:	61.6 KB
ID:	2730193  
7th May 2014, 03:01 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Colton, NY
Thanks Meter: 1,027
 
3,345 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by sqjzb

hello,

I'm using leaked 4.4.2 odex rom,

and I just noticed that when I'm connected to 3g network, my phone doesn't seem to be able to use the data. I can make the call, so I don't think the network was down. it is just the data that I can't use.

Screenshot is what I'm getting when I'm on 3g network (got it from doing *#0011#)

my current setting of mobile network is "Global", and I haven't done anything with the network at all..


can someone please help me with this?

Did you flash the KK firmware (radios, bootloader...etc.)?
7th May 2014, 08:12 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
58 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
.
Quote:
Originally Posted by airmaxx23

Did you flash the KK firmware (radios, bootloader...etc.)?

ofc I did.
9th May 2014, 06:57 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
22 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
You won't be able to see anything on that screen when you connect to 3g you have to be connected to lte to see the info. That doesn't mean you have no data. Try to browse internet, check your speed or open any app requiring data then see if you are able to get data on 3g.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes