FORUMS

[Q] S4 Clone i9500 sim card not detected

1 posts
Thanks Meter: 0
 
By Crosswind7, Junior Member on 8th September 2013, 04:57 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
HI all,

anyone has this issue on the S4 Clone i9500.......?? Troubleshooted for a couple of days with no luck. My sim management is always greyed out and under status-> my network is unknown, mobile network type unknown, service state radio off, mobile network state disconnected.

Info based on about phone

Model: GT-I9500( obviously fake)
Android V: 4.2.2
Baseband Version: MAUI.11AMD.W11.50.SP.V37,2013/06/19 15:44
Kernel Version: 2.6.35.7 1311 V16
Build Number: JDQ39.I9500ZHUAMDE
Cusom Build Version: 1376904563
 
 
28th November 2013, 09:15 AM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Crosswind7

HI all,

anyone has this issue on the S4 Clone i9500.......?? Troubleshooted for a couple of days with no luck. My sim management is always greyed out and under status-> my network is unknown, mobile network type unknown, service state radio off, mobile network state disconnected.

Info based on about phone

Model: GT-I9500( obviously fake)
Android V: 4.2.2
Baseband Version: MAUI.11AMD.W11.50.SP.V37,2013/06/19 15:44
Kernel Version: 2.6.35.7 1311 V16
Build Number: JDQ39.I9500ZHUAMDE
Cusom Build Version: 1376904563

Me Too. GT-I9500
Error appears that com.android.phone has stopped.Which one is the best way to solve that problem .Help Anyone.
8th May 2014, 11:58 PM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Fixed your problem?
9th May 2014, 04:44 AM |#4  
galaxys4id's Avatar
Junior Member
Flag Palembang
Thanks Meter: 1
 
More
What specification your s4 clone..?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes