Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,738,368 Members 51,701 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

HTC Boombass

Tip us?
 
grentuu
Old
(Last edited by grentuu; 22nd April 2014 at 12:43 PM.)
#1  
grentuu's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 130
Posts: 507
Join Date: Jan 2011
Location: Just outside of Manchester UK
Default HTC Boombass

I got one of these free with the phone as part of the deal but am still waiting for it.



Any UK Vodafone users had theirs delivered yet?

Or anyone else who has one, is it any good?


I UPGRADED TO A 5GHZ CABLE HUB FOR THIS???


IF I DON'T HELP YOU, IT'S NOT BECAUSE I DON'T GIVE A TOSS. I JUST DON'T KNOW THE ANSWER.
IF I DO, PLEASE HIT THE THANKS BUTTON.
 
jaythenut
Old
#2  
jaythenut's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1472
Posts: 5,063
Join Date: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by grentuu View Post
I got one of these free with the phone as part of the deal but am still waiting for it.



Any UK Vodafone users had theirs delivered yet?

Or anyone else who has one, is it any good?
Still waiting for mine to
 
digitaldazz
Old
#3  
digitaldazz's Avatar
Member
Thanks Meter 6
Posts: 46
Join Date: Jul 2008
Default GOT MINE

Quote:
Originally Posted by jaythenut View Post
Still waiting for mine to
Got mine today but cant use it on GPE conversion.
HTC ONE M8 (VODAFONE UK)
CID 111111111
PVS 12
S-OFF
STOCK KERNEL
 
jaythenut
Old
#4  
jaythenut's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1472
Posts: 5,063
Join Date: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by digitaldazz View Post
Got mine today but cant use it on GPE conversion.
Did you turn on nfc
 
grentuu
Old
#5  
grentuu's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 130
Posts: 507
Join Date: Jan 2011
Location: Just outside of Manchester UK
Quote:
Originally Posted by digitaldazz View Post
Got mine today but cant use it on GPE conversion.
Bit of a bummer. Saw some reviews that say it has to have sense to operate properly....

HTC.... EPIC fail to not mention that one

Can't exactly ring HTC and say, 'I flashed my phone with GPE.....


I UPGRADED TO A 5GHZ CABLE HUB FOR THIS???


IF I DON'T HELP YOU, IT'S NOT BECAUSE I DON'T GIVE A TOSS. I JUST DON'T KNOW THE ANSWER.
IF I DO, PLEASE HIT THE THANKS BUTTON.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes