Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

remap ok hardware button?

OP lesteryh

21st August 2006, 05:09 AM   |  #1  
lesteryh's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 0
 
138 posts
Join Date:Joined: Aug 2006
More
Does any1 know how to remap the 'ok' hardware button?
Thank.
21st August 2006, 08:09 AM   |  #2  
Senior Member
Flag SG
Thanks Meter: 2
 
209 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
More
hi,

you can use a 3rd party software to capture then reconfigure the "ok" even the "windows" button, like AE Button plus (ver 2.4.3 beta onwards).

However, its not really perfect. The "windows" key especially. i.e. have mine set to open resco file explorer which 2 depresses of the "windows" key. However, it'll only work after 4 depresses.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes