Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

(Q)no sound after flashing new rom

10th May 2014, 04:53 AM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Ive been using s3 mini for about 3 months now.at first all things worked perfectly.but after i flash a new rom.like cm,virginity.etc. my phone speaker is dead.ive been searching for solutions about this,but nothing. Funny thing is my speaker have sound again after i flash the stock rom.can someone help me about this?
 
 
10th May 2014, 12:38 PM |#2  
Aronuser's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 298
 
794 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Quote:
Originally Posted by faitoz

Ive been using s3 mini for about 3 months now.at first all things worked perfectly.but after i flash a new rom.like cm,virginity.etc. my phone speaker is dead.ive been searching for solutions about this,but nothing. Funny thing is my speaker have sound again after i flash the stock rom.can someone help me about this?

Did you follow the flashing processes correctly? Did you do a full wipe before flashing? If not, then try it!

Good luck!
10th May 2014, 03:51 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by Aronuser

Did you follow the flashing processes correctly? Did you do a full wipe before flashing? If not, then try it!

Good luck!

I followed every step given.dont know what goes wrong
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes