Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,688 Members 40,539 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

display battery percent..what? where?

Tip us?
 
trevor7428
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 91
Posts: 298
Join Date: Feb 2012
Location: Las Vegas, NV
Default display battery percent..what? where?

In the settings under display tab.
It says
Battery Per... (which I have checked)
But where the hell does it display how much battery is left. Except settings/ battery?
 
koreankabachy
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 152
Join Date: Dec 2012
Double tap screen with two fingers

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk
Rooted GN II "Jelly Beans" ROM
 
nikkobenson
Old
#3  
Member
Thanks Meter 11
Posts: 64
Join Date: Jul 2007
Try double tapping on the screen with 2 fingers.
The Following User Says Thank You to nikkobenson For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
trevor7428
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 91
Posts: 298
Join Date: Feb 2012
Location: Las Vegas, NV
Quote:
Originally Posted by nikkobenson View Post
Try double tapping on the screen with 2 fingers.
Wow! Thank you
 
kamrul.auntu
Old
#5  
kamrul.auntu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 9
Posts: 113
Join Date: Apr 2011
Location: Dhaka
Quote:
Originally Posted by koreankabachy View Post
Double tap screen with two fingers

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk
will not it show in the clock by default ?
 
ITNV
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 39
Posts: 368
Join Date: Jun 2008
Quote:
Originally Posted by kamrul.auntu View Post
will not it show in the clock by default ?
You can use the Watch Styler app to create a default watch face that shows the battery level.
 
NiHaoMike
Old
#7  
NiHaoMike's Avatar
Member
Thanks Meter 6
Posts: 59
Join Date: May 2012
Location: Austin, TX
I just install a battery monitor widget.
iOS: small selection of expensive devices, unfriendly to small developers and expert users
Android: wide selection of devices, very friendly to all developers and all users

Take your pick.
 
maxie.maverick
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 16
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by nikkobenson View Post
Try double tapping on the screen with 2 fingers.
Quote:
Originally Posted by trevor7428 View Post
Wow! Thank you
Hi

I cannot get the "double tap" to work on home screen... any help?

Thanks
Max
 
highlordkram
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 179
Join Date: Nov 2006
Location: Las Vegas
Quote:
Originally Posted by maxie.maverick View Post
Hi

I cannot get the "double tap" to work on home screen... any help?

Thanks
Max
Are you tapping twice with two fingers at the same time? It is not a one finger "double tap", but two together.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes