Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

display battery percent..what? where?

OP trevor7428

22nd October 2013, 10:16 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Las Vegas, NV
Thanks Meter: 94
 
309 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
In the settings under display tab.
It says
Battery Per... (which I have checked)
But where the hell does it display how much battery is left. Except settings/ battery?
22nd October 2013, 10:22 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
152 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Double tap screen with two fingers

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk
22nd October 2013, 10:23 PM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 12
 
65 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Try double tapping on the screen with 2 fingers.
The Following User Says Thank You to nikkobenson For This Useful Post: [ View ]
24th October 2013, 06:53 AM   |  #4  
OP Senior Member
Flag Las Vegas, NV
Thanks Meter: 94
 
309 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by nikkobenson

Try double tapping on the screen with 2 fingers.

Wow! Thank you
2nd March 2014, 06:22 PM   |  #5  
Quote:
Originally Posted by koreankabachy

Double tap screen with two fingers

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk

will not it show in the clock by default ?
5th March 2014, 01:05 AM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 39
 
369 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
More
Quote:
Originally Posted by kamrul.auntu

will not it show in the clock by default ?

You can use the Watch Styler app to create a default watch face that shows the battery level.
5th March 2014, 01:18 AM   |  #7  
NiHaoMike's Avatar
Member
Austin, TX
Thanks Meter: 6
 
60 posts
Join Date:Joined: May 2012
I just install a battery monitor widget.
12th May 2014, 10:59 PM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
16 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by nikkobenson

Try double tapping on the screen with 2 fingers.

Quote:
Originally Posted by trevor7428

Wow! Thank you

Hi

I cannot get the "double tap" to work on home screen... any help?

Thanks
Max
14th May 2014, 05:03 AM   |  #9  
Senior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 46
 
196 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
More
Quote:
Originally Posted by maxie.maverick

Hi

I cannot get the "double tap" to work on home screen... any help?

Thanks
Max

Are you tapping twice with two fingers at the same time? It is not a one finger "double tap", but two together.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes