Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Looking for Kitkat for Note 2

OP najim017

12th May 2014, 03:22 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
25 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Is there any new of Official Update for Galaxy Note 2 kitkat 4.4?
12th May 2014, 04:37 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 39
 
494 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Not for Verizon. There is the non-lte version rolling out. I think I read yesterday that the 7105 version was leaked. May 23rd (highly unlikely) is the rumored date for the OTA to start rolling out.


If you needed kit Kat, there are AOSP roms out now.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk
12th May 2014, 08:55 PM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 367
 
564 posts
Join Date:Joined: May 2007
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by rufflez2010

Not for Verizon. There is the non-lte version rolling out. I think I read yesterday that the 7105 version was leaked. May 23rd (highly unlikely) is the rumored date for the OTA to start rolling out.


If you needed kit Kat, there are AOSP roms out now.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk

Yes there is a leak on the 7105n. Sorry I can't work on porting it since I won't be home for a few weeks.
12th May 2014, 09:39 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 39
 
494 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Quote:
Originally Posted by scoobysnack

Yes there is a leak on the 7105n. Sorry I can't work on porting it since I won't be home for a few weeks.

If I knew how, I'd gladly take a shot at it. My bootloader is unlocked and I'm pretty familiar with bringing this phone back from the dead.


Sent from my SCH-I605 using Tapatalk
15th May 2014, 06:44 AM   |  #5  
Senior Member
Flag Orlando
Thanks Meter: 41
 
255 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by scoobysnack

Yes there is a leak on the 7105n. Sorry I can't work on porting it since I won't be home for a few weeks.

Is it hard to port it over? I know that a developer on AT&T ported it over. Could I not just try that and port that over?
15th May 2014, 07:05 AM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 367
 
564 posts
Join Date:Joined: May 2007
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by hafridi

Is it hard to port it over? I know that a developer on AT&T ported it over. Could I not just try that and port that over?

The issue is getting the data to work. My counterpart is working on it unfortunately I'm unable to help him at the moment There are some great devs working on out so it's just a matter of time.
15th May 2014, 07:07 AM   |  #7  
Senior Member
Flag Orlando
Thanks Meter: 41
 
255 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by scoobysnack

The issue is getting the data to work. My counterpart is working on it unfortunately I'm unable to help him at the moment There are some great devs working on out so it's just a matter of time.

Ahh So there is progress I am just curious because part of my wants to try to flash it and replace the modem and kernel with the Verizon note 2 4.3 and wanted to see if that would work lol...
The Following User Says Thank You to hafridi For This Useful Post: [ View ]
16th May 2014, 01:49 AM   |  #8  
lacoursiere18's Avatar
Recognized Themer
Flag LbTs
Thanks Meter: 5,210
 
3,600 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by scoobysnack

The issue is getting the data to work. My counterpart is working on it unfortunately I'm unable to help him at the moment There are some great devs working on out so it's just a matter of time.

I have data working. But need to do some more work before I release it..

Sent from my SCH-I605 using XDA Free mobile app

---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------

Quote:
Originally Posted by hafridi

Ahh So there is progress I am just curious because part of my wants to try to flash it and replace the modem and kernel with the Verizon note 2 4.3 and wanted to see if that would work lol...

That will not work just to give a heads up

Sent from my SCH-I605 using XDA Free mobile app
16th May 2014, 01:52 AM   |  #9  
lacoursiere18's Avatar
Recognized Themer
Flag LbTs
Thanks Meter: 5,210
 
3,600 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by lacoursiere18

I have data working. But need to do some more work before I release it..

Sent from my SCH-I605 using XDA Free mobile app

---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------



That will not work just to give a heads up

Sent from my SCH-I605 using XDA Free mobile app

Oh and to prove it..

Sent from my SCH-I605 using XDA Free mobile app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1400197923220.jpg
Views:	147
Size:	93.2 KB
ID:	2746131  
The Following 3 Users Say Thank You to lacoursiere18 For This Useful Post: [ View ]
16th May 2014, 06:52 AM   |  #10  
eZdubzitmk4's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Flag RI
Thanks Meter: 4,185
 
3,660 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by lacoursiere18

Oh and to prove it..

Sent from my SCH-I605 using XDA Free mobile app


Nice man


Sent from my iPad using Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes