Android 5.0.2 and New Factory Images For Nexus 7 (Wi-Fi) Available

Android 5.0 is has been publicly available since early November, and the … more

Github Tutorial App Shows You How to Use… Github

Github can get pretty complicated and using it can become quite daunting, especially … more

Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

pls help pls my z1 is not recieving signal after flashing .534

OP smartyyadav

12th May 2014, 05:03 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
58 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
i was using Doomkernel and then i revert back to stock kernel but my mobile started to restart again and again. So i flashed .534 fw and i got warning "ignored simlock.ta" then after that my phone is not recieving signal and it is not recognizing any sim card. perhaps it is due to simlock.ta
pls help me what to do and to unlock it to use any sim card?
pls help asap
thanx in advance
12th May 2014, 05:18 PM   |  #2  
Ben Ling's Avatar
Recognized Themer
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 8,313
 
4,279 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Donate to Me
More
Post
Quote:
Originally Posted by smartyyadav

i was using Doomkernel and then i revert back to stock kernel but my mobile started to restart again and again. So i flashed .534 fw and i got warning "ignored simlock.ta" then after that my phone is not recieving signal and it is not recognizing any sim card. perhaps it is due to simlock.ta
pls help me what to do and to unlock it to use any sim card?
pls help asap
thanx in advance

tried reflashing the firmware again ?
12th May 2014, 05:28 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
58 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by Ben Ling

tried reflashing the firmware again ?

yes i tried reflashing firmware again but still it is not recieving any signal.
and in call setting it says sim card or network error.
i have tried many sim cards but still not receiving any signal.
how fix this
12th May 2014, 07:11 PM   |  #4  
gregbradley's Avatar
Forum Moderator
Flag Manchester
Thanks Meter: 4,535
 
9,996 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Its well known that this happens. do not worry about it because you are about to root it and flash a 757 pre rooted rom. So you will get the signal back when you upgrade
14th May 2014, 08:53 PM   |  #5  
RealiableCandy4's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 50
 
175 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
If you want signal on. 534 I think you have to downgrade sequentially in other words if coming from 4.4 and want. 534. You have to go latest 4.3 then old 4.3 then latest 4.2 then second latest 4.2 then .534

yup owns Z1 and stuff. Also if I've helped you don't forget to hit THANKS - actions speak louder that words.
15th May 2014, 12:13 PM   |  #6  
dladz's Avatar
Senior Member
Flag Liverpool
Thanks Meter: 782
 
3,815 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by smartyyadav

i was using Doomkernel and then i revert back to stock kernel but my mobile started to restart again and again. So i flashed .534 fw and i got warning "ignored simlock.ta" then after that my phone is not recieving signal and it is not recognizing any sim card. perhaps it is due to simlock.ta
pls help me what to do and to unlock it to use any sim card?
pls help asap
thanx in advance

Your imei is more than likely missing in which case this is the reason for you not having a signal or being able to make calls / texts etc.

Updating your phone to 757 as greg has said will fix the issue, it's common and not to be worried about.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes