Browse Your Files with Ease using MK Explorer

Google has made quite an effort in perfecting the powerful and multi-faceted OS that we know as … more

How to Fix the Nexus Available Storage Bug – XDA TV

Is your Nexus device only showing half of the available storage as it should? Many … more

Don’t Forget About Birthdays with Birthday Reminder

A person’s birthday is, without a doubt,one of the most important days in his … more

Don’t Fear Flashing with I Don’t Want You!

The XDA message boards are full of various modifications, with many of these helping … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Backup Keep failing on TWRP

OP Root Newb

14th May 2014, 08:24 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
37 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Hi Guys,

For some reason every time i go to backup my phone on TWRP it keep failing I was able to do a backup by downloading TWRP manager but my phone wont restore to the backup.
14th May 2014, 11:09 PM   |  #2  
pterry30's Avatar
Senior Member
Flag kitchener
Thanks Meter: 63
 
215 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Root Newb

Hi Guys,

For some reason every time i go to backup my phone on TWRP it keep failing I was able to do a backup by downloading TWRP manager but my phone wont restore to the backup.

Where are you doing your phone backups, in phone memory or sd card ?
14th May 2014, 11:55 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
37 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by pterry30

Where are you doing your phone backups, in phone memory or sd card ?

SD CARD.
15th May 2014, 03:40 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 1,024
 
3,728 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
What version of TWRP and have you tried disabling compression?
15th May 2014, 05:01 AM   |  #5  
benbailey84's Avatar
Senior Member
Flag Robertsdale, AL
Thanks Meter: 329
 
1,036 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by BenPope

What version of TWRP and have you tried disabling compression?

I had that issue and the fix for me was enabling compression.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes