Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,815 Members 40,272 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Widget weather and rom bruce2728-d80220d

Tip us?
 
Kalika07
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Dec 2010
Default [Q] Widget weather and rom bruce2728-d80220d

Hello,

I installed a new rome yesterday http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2748883

But yet, the apps Weather doesn't work, when i click on, it said : The apps need a weather theme on update center.
But on the update center i haven't the weather theme to download.

Anyone can help me? If someone have the apps for flash...

Thanks
 
madasalizard
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 58
Posts: 149
Join Date: Jan 2012
Sounds like something has happened to the LGWeatherTheme.apk. Check it is still there in system/app with root explorer.

Sent from my LG-D802 using XDA Free mobile app
 
Kalika07
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Dec 2010
Hi,

For the second time i did a wipe (cache / dalvik / system /data) and same things.

I check the folder system/app before and now and i haven't the files : LGWeatherTheme.apk

I try to download the stock weather widget on the forum but doesn't work.

if you have another idea....

Thank you !
 
Kalika07
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Dec 2010
if it did, I don't come to ask for help.... I'm not completely stupid

When i click on, the update centeris open and nothing, i can't download something.

When i took a LG weather widget stock and i try to install it, it failed.
 
XxZombiePikachu
Old
#7  
XxZombiePikachu's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1,422
Posts: 2,516
Join Date: Jul 2013
Location: Aguada
You don't need the stock weather widget you just need the lgweathertheme.apk/odex and they are not installed they are copied to system/app, given the rw-r--r--(0644) permissions and when you reboot it should be installed

Sent from LG-G2 D800 on AEONFLEX 4.4.2
 
Kalika07
Old
#8  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Dec 2010
I did it before i come here but it doesn't work even i put the good permission

I'll change the rom

Thank you

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes