Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,233 Members 51,029 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q]Wifi password not saving after reboot...

Tip us?
 
Brava27
Old
#1  
Brava27's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 115
Posts: 691
Join Date: Sep 2012
Location: Toronto
Default [Q]Wifi password not saving after reboot...

I'm having a unique problem that I have yet to encounter before. Everytime I reboot I lose my password for wifi at home and I have to re-enter it. Very annoying. Anyone know what I could possibly do to fix this problem?

Running stock Bell rom. Rooted.

Thanks

Sent from my LG-D803 using Tapatalk 4
Telus Galaxy S5
HTC M8, LG G2, Note 3, Note 2, Galaxy S4, Galaxy S3, Blackberry Torch 9810, Blackberry Bold 9700, Blackberry Tour 9630, iDEN Motorola i800, i790, etc, Motorola Pebble, Nokia 6000, Motorola StarTak
Telus
Toronto, Canada

 
dgege
Old
#2  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 77
Join Date: Aug 2007
Quote:
Originally Posted by Brava27 View Post
I'm having a unique problem that I have yet to encounter before. Everytime I reboot I lose my password for wifi at home and I have to re-enter it. Very annoying. Anyone know what I could possibly do to fix this problem?

Running stock Bell rom. Rooted.

Thanks

Sent from my LG-D803 using Tapatalk 4
I have the exact same problem! I'm also running Bell stock and rooted my phone.

I did use TiBu to restore my wifi passwords. Have you done the same thing?
 
Brava27
Old
#3  
Brava27's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 115
Posts: 691
Join Date: Sep 2012
Location: Toronto
Quote:
Originally Posted by dgege View Post
I have the exact same problem! I'm also running Bell stock and rooted my phone.

I did use TiBu to restore my wifi passwords. Have you done the same thing?
I didn't use TiBu for wifi passwords. I believe it is the Rom. I am gonna reinstall it and see if it persists.
Telus Galaxy S5
HTC M8, LG G2, Note 3, Note 2, Galaxy S4, Galaxy S3, Blackberry Torch 9810, Blackberry Bold 9700, Blackberry Tour 9630, iDEN Motorola i800, i790, etc, Motorola Pebble, Nokia 6000, Motorola StarTak
Telus
Toronto, Canada

 
night_sky
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 5
Posts: 21
Join Date: Jan 2012
Location: Toronto
Same problem here! Really frustrating. Mine's Bell too. Wonder if this is D803 issue.
 
outlook1111
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Jul 2008
Quote:
Originally Posted by night_sky View Post
Same problem here! Really frustrating. Mine's Bell too. Wonder if this is D803 issue.
same. bell but unlocked. Tried restoring to factory and also update recovery firmware. No luck.
 
Oaklands
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 107
Join Date: Aug 2011
I'm on Verizon and have another thread started on similar issues that started today. Mine remembers my password but will not get on the internet with either my 5Ghz or 2.4. I have to use my guest account on the same router for it to work.
 
britbloke
Old
#7  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 38
Join Date: Jan 2010
Location: Kitchener
I'm having the same issues on my Bell stock D803. Getting really frustrating now.
 
Damasterjj
Old
#8  
Damasterjj's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 54
Posts: 571
Join Date: Feb 2012
use WPA or WPA2
LG G2
 
britbloke
Old
#9  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 38
Join Date: Jan 2010
Location: Kitchener
Quote:
Originally Posted by Damasterjj View Post
use WPA or WPA2
That's what I do use. I've tried my home, work and iphone hotspot. All connect the first time, but reboot the phone and it looses all the settings.

I emailed LG Canada support and they replied back with:

Quote:
- Turn the phone off.
- Press home + volume down + power and hold until you see the LG logo appear, release the keys.
And if that doesn't work, take it back to your carrier to have it sent into their repair center.
 
Damasterjj
Old
#10  
Damasterjj's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 54
Posts: 571
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by britbloke View Post
That's what I do use. I've tried my home, work and iphone hotspot. All connect the first time, but reboot the phone and it looses all the settings.
I emailed LG Canada support and they replied back with:
And if that doesn't work, take it back to your carrier to have it sent into their repair center.
OK, I have the verizon(US version) and I have no problem
LG G2

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


CyanogenMod 11 M10 Available for Supported Devices

Summer vacation isover for most students out there, and it’s the time to get back to … more

XDA Forums Added for the First Batch of Android One Devices!

Just yesterday, we talked about the highly anticipated launch of the first batch … more

XDA Xposed Tuesday: DonkeyGuard, Don’t Be a Donkey, Control Your Device – XDA Developer TV

Some applications ask for the world … more

Use Facebook Pictures as a LWP with Facebook View

One of the best things that Android has always offeredits users is the ability to tailor … more