Post Reply

Problem With Viper S/C2

OP gurjivan

12th May 2014, 12:14 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
59 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Installed Viper S/C2 on my htc one s
Rom installed successfully
after that i installd boot_onesc2 via fastboot its also installed successfully (coz my fone iz s on)

but when boot logo appear my phone goes restart please help

-----------------
version-bootloader: 3.01.0000
version-baseband: 16.11.20.24_M
version-cpld: None
version-microp: None
version-main: 3.19.980.101
version-misc: PVT SHIP S-ON
serialno: HT26MW407496
imei: 352762051624608
meid:
product: villec2
platform: HBOOT-8260
modelid: PJ4020000
cidnum: OPTUS001
battery-status: good
battery-voltage: 3770mV
partition-layout: Generic
security: on
build-mode: SHIP
boot-mode: FASTBOOT
12th May 2014, 04:35 PM   |  #2  
Account currently disabled
Thanks Meter: 36
 
162 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by gurjivan

Installed Viper S/C2 on my htc one s
Rom installed successfully
after that i installd boot_onesc2 via fastboot its also installed successfully (coz my fone iz s on)

but when boot logo appear my phone goes restart please help

-----------------
version-bootloader: 3.01.0000
version-baseband: 16.11.20.24_M
version-cpld: None
version-microp: None
version-main: 3.19.980.101
version-misc: PVT SHIP S-ON
serialno: HT26MW407496
imei: 352762051624608
meid:
product: villec2
platform: HBOOT-8260
modelid: PJ4020000
cidnum: OPTUS001
battery-status: good
battery-voltage: 3770mV
partition-layout: Generic
security: on
build-mode: SHIP
boot-mode: FASTBOOT

flash boot_onesc2.img (in zip/kernel) using fastboot
12th May 2014, 05:01 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
59 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by circuit1

flash boot_onesc2.img (in zip/kernel) using fastboot

yes bro already did it but not worked
12th May 2014, 06:29 PM   |  #4  
bilal_liberty's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 12,590
 
3,609 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by gurjivan

yes bro already did it but not worked

how much did u waited for the rom to boot up. It takes 5-6 minutes so its better to wait atleast 10 mins before assuming its in bootloop.
13th May 2014, 01:39 AM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
59 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by bilal_liberty

how much did u waited for the rom to boot up. It takes 5-6 minutes so its better to wait atleast 10 mins before assuming its in bootloop.

but phone goes restart automatically :P after 30 to 40 seconds
15th May 2014, 12:07 PM   |  #6  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
59 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by bilal_liberty

how much did u waited for the rom to boot up. It takes 5-6 minutes so its better to wait atleast 10 mins before assuming its in bootloop.

can you tell me which recovery you used?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes