Enable Call Recording on Xperia Z2 and Z3

Call recording, while not legal in every part of the world, is quite handy in certain situations. … more

Google Play Store Payments Available in China

Google has taken a big step to make its services accessible globally. Since the introduction of … more

How to Set a Video as Your Boot Animation

If you wish to make your phone truly unique, you may want to consider adding a nice boot animation. … more

TWRP for Nexus 6 and 9 Available, Unofficial CM12 Alpha for HTC Explorer! – XDA TV

Team Win Recovery Project for the Nexus 6 and Nexus … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Wireless File Transfer Problem

OP Goondoo

15th May 2014, 05:05 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
9 posts
Join Date:Joined: May 2012
Just checking, anyone has problems using it?
My "home" option just disappeared and I couldn't set it up again. It keeps telling me it's already paired but since it disappeared, I couldn't unpair it...
I tried doing a factory reset and also a repair. Set it up, use one time, and it disappeared again after reboot.... Any anyone encountered same problem or found a solution?
Thanks!

Regards!
16th May 2014, 02:27 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
9 posts
Join Date:Joined: May 2012
Thumbs up Transferring files using Media transfer mode via Wi-FiŽ
Case closed.
I managed to resolve the issue....
Thanks for reading.
27th May 2014, 03:27 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
21 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
how?
Quote:
Originally Posted by Goondoo

Case closed.
I managed to resolve the issue....
Thanks for reading.

Woudl you be so kind as to post how you resolved it? It seems the same happened to me (Z1c). I suspect I mighthave brought this onto myslef with overly strict XPricacy settings, but I cannot seem to find what to allow to pair/unpair/show the laptop again...
27th May 2014, 03:29 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
9 posts
Join Date:Joined: May 2012
Quote:
Originally Posted by LordHelmchen138

Woudl you be so kind as to post how you resolved it? It seems the same happened to me (Z1c). I suspect I mighthave brought this onto myslef with overly strict XPricacy settings, but I cannot seem to find what to allow to pair/unpair/show the laptop again...

Sure but the process is pretty long and complicated... You sure you want to attempt it?
27th May 2014, 03:40 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
9 posts
Join Date:Joined: May 2012
Talking
OK, jokes a side....
I was trying everything and noticed I could pair it to my second PC (a laptop). I suspected it is bonded to the "Computer Name"...
So all I did was I change the Computer name and it work!
The Following User Says Thank You to Goondoo For This Useful Post: [ View ]
27th May 2014, 04:24 PM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
21 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Interesting workaround, but I would prefer not to change the computer's name, for the sake of other devices in the network.
Maybe someone can chime in with a more direct (on the phone, not the computer) solution.

Sent from my D5503 using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes